Dokunulmazlık başlıyor ona göreBildirimleri bitireyim gelecem
Dokunulmazlık başlıyor ona göreBildirimleri bitireyim gelecem
Bu son bildirimdi geliyomDokunulmazlık başlıyor ona göre
Bu aralar performansım düşük
DarkLegenD in damarına bas yersin diss. Seni facebookla ilgili konuma etiketledim. Ben onun damarına basmadan bir sürü diss yedim ondanBu aralar performansım düşük
Evet gördüm şimdi, neye sinirlenmiş o kadar anlamadımDarkLegenD in damarına bas yersin diss. Seni facebookla ilgili konuma etiketledim. Ben onun damarına basmadan bir sürü diss yedim ondan
Facebook kapanırsa ve bende haberini açarsam hain olurmuşum. Bende öyle birşey olursa kaçırmam haberi deyince bastı dissleriEvet gördüm şimdi, neye sinirlenmiş o kadar anlamadım
DarkLegenD in damarına bas yersin diss. Seni facebookla ilgili konuma etiketledim. Ben onun damarına basmadan bir sürü diss yedim ondan
Evet gördüm şimdi, neye sinirlenmiş o kadar anlamadım
Facebook benim için en önemli sitelerden biri. Kapanırsa yıkılırım.Facebook kapanırsa ve bende haberini açarsam hain olurmuşum. Bende öyle birşey olursa kaçırmam haberi deyince bastı dissleri
Sen zaten yıkılmışsın.Facebook benim için en önemli sitelerden biri. Kapanırsa yıkılırım.
Avatarım ile dimdik ayaktayım.Sen zaten yıkılmışsın.
Geçmiş olsun
Avatarın gerçekleri kapatmaya yetmiyorAvatarım ile dimdik ayaktayım.
Şu an senin forum şifreni çalmamak için zor tutuyorum kendimi.Avatarın gerçekleri kapatmaya yetmiyor
Kolay gelsin şimdiden Pek malzeme çıkmaz ama sana buradanŞu an senin forum şifreni çalmamak için zor tutuyorum kendimi.
Aynen, senin önemsiz ve kalitesiz hesabını çalmak ile uğraşamam, haklısın. (Büyük laf.)Kolay gelsin şimdiden Pek malzeme çıkmaz ama sana buradan
Aynen, senin önemsiz ve kalitesiz hesabını çalmak ile uğraşamam, haklısın. (Büyük laf.)
Kalitesizliğin o zaman ki avatarından belli zaten.
Tamam.Kalitesizliğin o zaman ki avatarından belli zaten.
Ben hep forum listesine bakıyor olarak görüyorum kendimi sen nasıl görememişsin acaba, hem de o kadar zamandır. İlginçmiş gerçekten. Diğer bilgilendirme mesajı ise güzelmiş, pek işe yaramasa da bilgi bilgidir.Hepsini okuyun iki şey diyecem, ikincisi bilgilendirme
1. Üyeler "forum listesine bakıyor" olarak göründükçe hep acaba hangi aşamada o görünüm oluyor diye merak ettiğim için kendi profilime çok tıklamışımdır ama hep ya bulunduğum konuda yada "son içeriğe bakıyor" olarak görünüyorum. Ben bu gece nihayet kendimide forum listesine bakıyor olarak yakalayabildim
Ben meğerse 3 senedir hep farklı şekilde foruma giriş yapıyormuşum 😱
Ekli dosyayı görüntüle 58990
Gelelim ikinci meseleye @Forumdash ve @MasacRE- benden öğrendiği için ve bende yakın zamanda keşfettiğim için belki bilmeyenlere ögretmek amaçlı birşey diyeceğim.
Alıntı yapılan bir mesajın orjinaline gitmek için dedi kelimesinin yanındaki ok (pil) ona tıklayınca o mesaja yönleniyoruz.
Paylaşmak istedim
Ekli dosyayı görüntüle 58991
Belki önemsiz bilgi ama iş kolaylaştırdığı için paylaşmak istedim
@eskici @vadikızı @MasacRE- @MEnes @Doğu @destere @denizz19 @xemrexxx @cookies @Aserat @Tolstoyevski @DarkLegenD @Sherlock @xBUGRAx @gözlemci @kerem @turkuazz
Çünkü ben sizin gibi fav10.net yazıp girmediğim için galibaBen hep forum listesine bakıyor olarak görüyorum kendimi sen nasıl görememişsin acaba, hem de o kadar zamandır. İlginçmiş gerçekten. Diğer bilgilendirme mesajı ise güzelmiş, pek işe yaramasa da bilgi bilgidir.