Forumdan Resimler

Çünkü ben sizin gibi fav10.net yazıp girmediğim için galiba (b)
Diğerine gelince işe yaramaz olurmu.
bazen bir sürü mesaj alıntılanıp etiketlenme olunca aa şu mesaj ilginçmiş deyip tek tek arayacağına tıklayıp orjinale gidip ya gdürü ya diss atılıyor.
burdakiler bazen derya şu mesaja diss diye, işte bir tıkla o mesaja ışınlanma oluyor :A
Bazente etiketi beceremeyenlerin alıntılanan mesajlarında gelen bimdirimlerde orjinale gitmek istiyor insan :A
Kullanacağımı pek sanmıyorum o özelliği ama anlattığına göre güzelmiş sanırım, ne diyim kolay gelsin. :A :A

Hepsini okuyun :A iki şey diyecem, ikincisi bilgilendirme :A
1. Üyeler "forum listesine bakıyor" olarak göründükçe hep acaba hangi aşamada o görünüm oluyor diye merak ettiğim için kendi profilime çok tıklamışımdır ama hep ya bulunduğum konuda yada "son içeriğe bakıyor" olarak görünüyorum. Ben bu gece nihayet kendimide forum listesine bakıyor olarak yakalayabildim :F
Ben meğerse 3 senedir hep farklı şekilde foruma giriş yapıyormuşum 😱
Ekli dosyayı görüntüle 58990

Gelelim ikinci meseleye :D @Forumdash ve @MasacRE- benden öğrendiği için ve bende yakın zamanda keşfettiğim için belki bilmeyenlere ögretmek amaçlı birşey diyeceğim.
Alıntı yapılan bir mesajın orjinaline gitmek için dedi kelimesinin yanındaki ok (pil) ona tıklayınca o mesaja yönleniyoruz.
Paylaşmak istedim :A
Ekli dosyayı görüntüle 58991
Belki önemsiz bilgi ama iş kolaylaştırdığı için paylaşmak istedim :A
@eskici @vadikızı @MasacRE- @MEnes @Doğu @destere @denizz19 @xemrexxx @cookies @Aserat @Tolstoyevski @DarkLegenD @Sherlock @xBUGRAx @gözlemci @kerem @turkuazz
Yok artık ok orda bulunuyor muydu ya bunu hiç bilmiyorduk:A

Hepsini okuyun :A iki şey diyecem, ikincisi bilgilendirme :A
1. Üyeler "forum listesine bakıyor" olarak göründükçe hep acaba hangi aşamada o görünüm oluyor diye merak ettiğim için kendi profilime çok tıklamışımdır ama hep ya bulunduğum konuda yada "son içeriğe bakıyor" olarak görünüyorum. Ben bu gece nihayet kendimide forum listesine bakıyor olarak yakalayabildim :F
Ben meğerse 3 senedir hep farklı şekilde foruma giriş yapıyormuşum 😱
Ekli dosyayı görüntüle 58990

Gelelim ikinci meseleye :D @Forumdash ve @MasacRE- benden öğrendiği için ve bende yakın zamanda keşfettiğim için belki bilmeyenlere ögretmek amaçlı birşey diyeceğim.
Alıntı yapılan bir mesajın orjinaline gitmek için dedi kelimesinin yanındaki ok (pil) ona tıklayınca o mesaja yönleniyoruz.
Paylaşmak istedim :A
Ekli dosyayı görüntüle 58991
Belki önemsiz bilgi ama iş kolaylaştırdığı için paylaşmak istedim :A
@eskici @vadikızı @MasacRE- @MEnes @Doğu @destere @denizz19 @xemrexxx @cookies @Aserat @Tolstoyevski @DarkLegenD @Sherlock @xBUGRAx @gözlemci @kerem @turkuazz

:Dİkinci bilgini bilmiyordum valla söylediğin iyi oldu zeynoşum

:Dİkinci bilgini bilmiyordum valla söylediğin iyi oldu zeynoşum
@eskici de bilmiyordur kesin :A
eskici, vadikızı hani benim mesajı alıntılamışya, "dosi dedi"nin yanındaki pile bas orjinale git bak :A bildirimi madem kaçırdın bu şekildede bulunabilir :A

Acaba bu iki genç neyi konuşup yorumluyorlar? (b) Onların görüpte bizim göremediğimiz ne :A
tUK4Arhe.jpg

@Tolstoyevski @MEnes

Oha orta çağa dönmüşüz, 'Güldürdün' ü göremedim şok oldum. :A Orda müzik atmıştı baya da sağlam müzikti. O da mı kaybolmuş. :A 2 gün düzgün giremedim bu foruma ne olmuş ya. :A
Aslında dün farkettim videoların görünmediğini ama bir dizinin önizleme konusunu açınca videonun görünmedigini hatırladım. Konum komik görünmesin diye videodan heyecanlı sahnelerin ekran resmini alarak ekledim :A Kurtardım karizmayı ama sizinki çizilmiş gibi :F
At demişsiniz ama boş :A

Aslında dün farkettim videoların görünmediğini ama bir dizinin önizleme konusunu açınca videonun görünmedigini hatırladım. Konum komik görünmesin diye videodan heyecanlı sahnelerin ekran resmini alarak ekledim :A Kurtardım karizmayı ama sizinki çizilmiş gibi :F
At demişsiniz ama boş :A
Biz müziği dinleyip o muazzam sanatsal duyguyu o anda aldığımız için problem yok. :A Geri kalanın ne hissettiğini önemser miyiz sence, tabi ki hayır. :A Forumun bu hale gelmesi ise anlam veremediğim bir durum, ne oldu acaba arka planda. :A

Biz müziği dinleyip o muazzam sanatsal duyguyu o anda aldığımız için problem yok. :A Geri kalanın ne hissettiğini önemser miyiz sence, tabi ki hayır. :A Forumun bu hale gelmesi ise anlam veremediğim bir durum, ne oldu acaba arka planda. :A
Daha öncede forum ara sıra problem yaşardıda ama bukadar değil :A Ozan şimdilik bazi özellikleri kapatmış düzelirmi diye. Videolar haricinde hatika güldürü vs. yok.
O değilde bu aralar bizim diss analizini yapacaktım :A @MasacRE- ile @eskici nin diss savaşı baya heyecanlıydı. Bi biri öne geçiyor sonra diğeri.
Şimdilik hepsi yok oldu :F
Şimdi birini kızdırsan diss atamıyacak :A

Daha öncede forum ara sıra problem yaşardıda ama bukadar değil :A Ozan şimdilik bazi özellikleri kapatmış düzelirmi diye. Videolar haricinde hatika güldürü vs. yok.
O değilde bu aralar bizim diss analizini yapacaktım :A @MasacRE- ile @eskici nin diss savaşı baya heyecanlıydı. Bi biri öne geçiyor sonra diğeri.
Güldürdün :A Artık böyle yazıyla ifade edeceğiz herhalde hislerimizi :A Dis yoksa ben de mülayim bir insana dönüşebilirim belki :A

Güldürdün :A Artık böyle yazıyla ifade edeceğiz herhalde hislerimizi :A Dis yoksa ben de mülayim bir insana dönüşebilirim belki :A
Hiç sorma :F Dün Utc önizleme konusu açtım hop video yok :F videodan ekran resmi alıp konuya ekledim. Komik görünmesine mani oldum en azından :A

@kerem ben son mesajları böyle görürüm hep? ve profil mesajlarıda bu şekilde farkederim. Diğer yol galiba bilgisayardan girenler için ama bu yol ben bilgisayar kullanırkende burdan bakardım
Screenshot_20180411-151444.png

Dissiz forum mu olur ya :A

@kerem ben son mesajları böyle görürüm hep? ve profil mesajlarıda bu şekilde farkederim. Diğer yol galiba bilgisayardan girenler için ama bu yol ben bilgisayar kullanırkende burdan bakardım Ekli dosyayı görüntüle 59035
Ya ana sayfada olmayınca son mesajlara bakmak için sürekli etkinliğe tıklamak sıkıyor. Ben foruma hep telwgondan girerim. Sitede o kadar çok hata varken düzeltmek yerine neden bozuluyor anlamıyorum. :(

Ya ana sayfada olmayınca son mesajlara bakmak için sürekli etkinliğe tıklamak sıkıyor. Ben foruma hep telwgondan girerim. Sitede o kadar çok hata varken düzeltmek yerine neden bozuluyor anlamıyorum. :(
Ben kendimi bildim bileli o yöntemle hakim olurum mesajlara. Zaten mobil iken ana sayfa falan sizin gibi görünmüyor. Alışkanlıktan olsa gerek üşenmiyorum etkinliğe bakmaya:D. Az evvel bilgisayar görünümu denedim mobilden, anladım ne demek istediğinizi.

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961