Forumdan Resimler

Evet gördüm şimdi, neye sinirlenmiş o kadar anlamadım
Facebook kapanırsa ve bende haberini açarsam hain olurmuşum. Bende öyle birşey olursa kaçırmam haberi deyince bastı dissleri

DarkLegenD in damarına bas yersin diss. Seni facebookla ilgili konuma etiketledim. Ben onun damarına basmadan bir sürü diss yedim ondan

Evet gördüm şimdi, neye sinirlenmiş o kadar anlamadım

Facebook kapanırsa ve bende haberini açarsam hain olurmuşum. Bende öyle birşey olursa kaçırmam haberi deyince bastı dissleri
Facebook benim için en önemli sitelerden biri. Kapanırsa yıkılırım.

Hepsini okuyun
iki şey diyecem, ikincisi bilgilendirme

1. Üyeler "forum listesine bakıyor" olarak göründükçe hep acaba hangi aşamada o görünüm oluyor diye merak ettiğim için kendi profilime çok tıklamışımdır ama hep ya bulunduğum konuda yada "son içeriğe bakıyor" olarak görünüyorum. Ben bu gece nihayet kendimide forum listesine bakıyor olarak yakalayabildim

Ben meğerse 3 senedir hep farklı şekilde foruma giriş yapıyormuşum 😱

Gelelim ikinci meseleye
@Forumdash ve @MasacRE- benden öğrendiği için ve bende yakın zamanda keşfettiğim için belki bilmeyenlere ögretmek amaçlı birşey diyeceğim.
Alıntı yapılan bir mesajın orjinaline gitmek için dedi kelimesinin yanındaki ok (pil) ona tıklayınca o mesaja yönleniyoruz.
Paylaşmak istedim

Belki önemsiz bilgi ama iş kolaylaştırdığı için paylaşmak istedim

@eskici @vadikızı @MasacRE- @MEnes @Doğu @destere @denizz19 @xemrexxx @cookies @Aserat @Tolstoyevski @DarkLegenD @Sherlock @xBUGRAx @gözlemci @kerem @turkuazz

Ben hep forum listesine bakıyor olarak görüyorum kendimi sen nasıl görememişsin acaba, hem de o kadar zamandır. İlginçmiş gerçekten.
Diğer bilgilendirme mesajı ise güzelmiş, pek işe yaramasa da bilgi bilgidir.

Çünkü ben sizin gibi fav10.net yazıp girmediğim için galiba

Diğerine gelince işe yaramaz olurmu.
bazen bir sürü mesaj alıntılanıp etiketlenme olunca aa şu mesaj ilginçmiş deyip tek tek arayacağına tıklayıp orjinale gidip ya gdürü ya diss atılıyor.
burdakiler bazen derya şu mesaja diss diye, işte bir tıkla o mesaja ışınlanma oluyor

Bazente etiketi beceremeyenlerin alıntılanan mesajlarında gelen bimdirimlerde orjinale gitmek istiyor insan