Güzel olmuş isterim tabi istesem çok rahat zirveye çıkarımiftira atma
hem sıralama bile farklı senle benimkinde.
Neyse
Beğendinmi analizi?
Devamında olmak istiyormusun?
Güzel olmuş isterim tabi istesem çok rahat zirveye çıkarımiftira atma
hem sıralama bile farklı senle benimkinde.
Neyse
Beğendinmi analizi?
Devamında olmak istiyormusun?
uuuuu iddialı laflar bunlarGüzel olmuş isterim tabi istesem çok rahat zirveye çıkarım
İki espri yapmama bakar ama fazla uğraşasım yokuuuuu iddialı laflar bunlar
sonradan eklemedin ama düzenlemek istedinde yine mavi olmadi demi?
Beni anladımda @MasacRE- ne iş? şimdiden rakip havasınamı girdin
Oda doğruİki espri yapmama bakar ama fazla uğraşasım yok
Benim his ve tahminler kuvvetlidir şekerimYaa hissettinmi yaptığımı sen bana yazarken ben düzenlemeye çalışıyordum ve evet olmadıı
Oda doğru
Bir sonraki analiz nisan ayında gelir
Benim his ve tahminler kuvvetlidir şekerim
A yok değilim balık burcu,Balık burcumusun yoksa hisleri kuvvetlidir balık burcunun valla bir çok kez düzenleme yaparken mavi renk oluyor yine olur diye deniyim dedim ama olmadı
A yok değilim balık burcu,
bence senin his hiç kuvvetli değil
Benim payım büyük.Diss savaşları 2. bölümüne hoşgeldiniz.
Kısa bir özet:
Herşey @MasacRE- nin geçen sene forumdaki yarışmalarda başarı sağlayamamasıyla başladı, diss listesi olduğunu öğrendiği an "hiç bir yerde başarı gösteremiyorum, bari o listede olayım" dediği an gözlerini hırs bürüdü ve hedefe sakin ama emin adımlarla ilerledi.
Sonrasında yarışmalarda iyi derece almasına rağmen o diss listesinden vazgeçemedi.
En son Dosi'yi hedef almıştı ve bir sonraki yeni hedefinin 663 disse sahip olan @Doğu olduğunu belirtti.
Bakalım neler olmuş.
29 Ocak 2018 puan tablosu:
Dosi 397
MasacRE 394
MEnes 42
Yeni bölüm:
Dosi 414 (+17)
MasacRE 483 (+89)
MEnes 44(+2)
1 aydan fazla süren süreçte naif beyefendi MEnes sadece 2 diss alırken MasacRE- muhteşem bir performans sergilemiş!
İşte tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 58686
Oda ne? 😱 Yarışmaya sürpriz bir isim dahil oldu, @eskici muhteşem performansı ile Dosi'yi dissler listesinden şutladı, Dosi kümeye düştü.
Bakalım bir sonraki ay eskici mi yoksa MasacRE- mi üst sıralarda olacak?
Tüm bunların cevabı nisan ayında. Takipte kalın
@Tolstoyevski @MEnes @MasacRE-
@Doğu @eskici @vadikızı @gözlemci @Aserat @cookies @xemrexxx @Forumdash @turkuazz
@kerem
@DarkLegenD
Bende beceriksiz olmuşum bu aralar@eskici bak mesajımı alıntılayıp etiketi beceremeyen biri daha
Benim aslında 100 diss ya var ya yok ama diğerleri sunucu olmanın zararlarıbol diss yedik puan beğenlemeyenler tatafından
Forum hayatının en kısa süreli ama en uzun sonuç açıklamasına sahip olan bir yarışma sundum geçen sene nisanda,Bende beceriksiz olmuşum bu aralar
Sunucu derken?
Forum hayatının en kısa süreli ama en uzun sonuç açıklamasına sahip olan bir yarışma sundum geçen sene nisanda,
7 günde 3 haftanın sahnesi vs oylamaları yoplayıp cuma geceleri 3 saatte sunardım
En iyi ben seçerim isimli bir yarışmaydı, film-reklam-animasyon-kamuspotu-dizi jeneriki vs. kategorileri vardı.11 haftalık ama süre olarak 1 ay sürdü. Deniz olmadığı için 2.sezon yapmadım. Kendisi reyting kaynağım@denizz19
2. sezon olursa ilk benim adımı yazarsın o zamanForum hayatının en kısa süreli ama en uzun sonuç açıklamasına sahip olan bir yarışma sundum geçen sene nisanda,
7 günde 3 haftanın sahnesi vs oylamaları yoplayıp cuma geceleri 3 saatte sunardım
En iyi ben seçerim isimli bir yarışmaydı, film-reklam-animasyon-kamuspotu-dizi jeneriki vs. kategorileri vardı.11 haftalık ama süre olarak 1 ay sürdü. Deniz olmadığı için 2.sezon yapmadım. Kendisi reyting kaynağım@denizz19
Deniz mayısta gelecek yapsana 2.sezonu
Yaza burdaysam düşünürüm2. sezon olursa ilk benim adımı yazarsın o zaman
Gelsin bakalım neler değişecekOda doğru
Bir sonraki analiz nisan ayında gelir
Benim his ve tahminler kuvvetlidir şekerim
@sokak sanati ile güzel kanka olursunuz siz aslında savas yerine birlik olunforumcuğum yine @sokak sanati nı yok syamış olmamış bildirimleri gelmiyor artık ne ka harika@eskici @Sherlock @MasacRE- sizin sadece bildirimleriniz gelmemekle kalmayacak siz de yok olacaksınız hazırlanın bebişlerim::::@Çiğdem- @destere @Dosi @vadikızı @cookies @Ahmed @Thequeer @kerem @S.G.A.T. @Harunnn60 @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 58722
kulvarlarımız farklı onunla @Yiğitt kanka olsun bana merve aksaklar esma boranlar neriman iplikçiler yakışır kanka olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?