Forumdan Resimler

iftira atma :A
hem sıralama bile farklı senle benimkinde.
Neyse
Beğendinmi analizi?
Devamında olmak istiyormusun? :A
Güzel olmuş isterim tabi istesem çok rahat zirveye çıkarım :A :A

Oda doğru :A
Bir sonraki analiz nisan ayında gelir :A

Benim his ve tahminler kuvvetlidir şekerim :A

:F:FBalık burcumusun yoksa hisleri kuvvetlidir balık burcunun valla bir çok kez düzenleme yaparken mavi renk oluyor yine olur diye deniyim dedim ama olmadı

:F:FBalık burcumusun yoksa hisleri kuvvetlidir balık burcunun valla bir çok kez düzenleme yaparken mavi renk oluyor yine olur diye deniyim dedim ama olmadı
A yok değilim balık burcu,
bence senin his hiç kuvvetli değil :A

Diss savaşları 2. bölümüne hoşgeldiniz.
Kısa bir özet:
Herşey @MasacRE- nin geçen sene forumdaki yarışmalarda başarı sağlayamamasıyla başladı, diss listesi olduğunu öğrendiği an "hiç bir yerde başarı gösteremiyorum, bari o listede olayım" dediği an gözlerini hırs bürüdü ve hedefe sakin ama emin adımlarla ilerledi.
Sonrasında yarışmalarda iyi derece almasına rağmen o diss listesinden vazgeçemedi.

En son Dosi'yi hedef almıştı ve bir sonraki yeni hedefinin 663 disse sahip olan @Doğu olduğunu belirtti.
Bakalım neler olmuş.
29 Ocak 2018 puan tablosu:
Dosi 397
MasacRE 394
MEnes 42

Yeni bölüm:
Dosi 414 (+17)
MasacRE 483 (+89)
MEnes 44(+2)

1 aydan fazla süren süreçte naif beyefendi MEnes sadece 2 diss alırken MasacRE- muhteşem bir performans sergilemiş!
İşte tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 58686
Oda ne? 😱 Yarışmaya sürpriz bir isim dahil oldu, @eskici muhteşem performansı ile Dosi'yi dissler listesinden şutladı, Dosi kümeye düştü.
Bakalım bir sonraki ay eskici mi yoksa MasacRE- mi üst sıralarda olacak?
Tüm bunların cevabı nisan ayında. Takipte kalın :A
@Tolstoyevski @MEnes @MasacRE-
@Doğu @eskici @vadikızı @gözlemci @Aserat @cookies @xemrexxx @Forumdash @turkuazz
@kerem
@DarkLegenD
Benim payım büyük. :A @eskici reyiz sayemde girdi sayılır. :A

Bende bu kısa süreli üyelik sürecimde 100'ü geçmişim. :A

Benim payım büyük. :A @eskici reyiz sayemde girdi sayılır. :A

Bende bu kısa süreli üyelik sürecimde 100'ü geçmişim. :A
@eskici bak mesajımı alıntılayıp etiketi beceremeyen biri daha :A :F
Benim aslında 100 diss ya var ya yok ama diğerleri sunucu olmanın zararları :A bol diss yedik puan beğenlemeyenler tatafından :F

Bende beceriksiz olmuşum bu aralar :F
Sunucu derken? :A
Forum hayatının en kısa süreli ama en uzun sonuç açıklamasına sahip olan bir yarışma sundum geçen sene nisanda, :A
7 günde 3 haftanın sahnesi vs oylamaları yoplayıp cuma geceleri 3 saatte sunardım :F:F:F
En iyi ben seçerim isimli bir yarışmaydı, film-reklam-animasyon-kamuspotu-dizi jeneriki vs. kategorileri vardı.11 haftalık ama süre olarak 1 ay sürdü. Deniz olmadığı için 2.sezon yapmadım. Kendisi reyting kaynağım :A @denizz19

Forum hayatının en kısa süreli ama en uzun sonuç açıklamasına sahip olan bir yarışma sundum geçen sene nisanda, :A
7 günde 3 haftanın sahnesi vs oylamaları yoplayıp cuma geceleri 3 saatte sunardım :F:F:F
En iyi ben seçerim isimli bir yarışmaydı, film-reklam-animasyon-kamuspotu-dizi jeneriki vs. kategorileri vardı.11 haftalık ama süre olarak 1 ay sürdü. Deniz olmadığı için 2.sezon yapmadım. Kendisi reyting kaynağım :A @denizz19

Deniz mayısta gelecek yapsana 2.sezonu:F

2. sezon olursa ilk benim adımı yazarsın o zaman :A

forumcuğum yine @sokak sanati nı yok syamış olmamış bildirimleri gelmiyor artık ne ka harika :bhr: @eskici @Sherlock @MasacRE- sizin sadece bildirimleriniz gelmemekle kalmayacak siz de yok olacaksınız hazırlanın bebişlerim:::::A @Çiğdem- @destere @Dosi @vadikızı @cookies @Ahmed @Thequeer @kerem @S.G.A.T. @Harunnn60 @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx
sokak.png

forumcuğum yine @sokak sanati nı yok syamış olmamış bildirimleri gelmiyor artık ne ka harika :bhr: @eskici @Sherlock @MasacRE- sizin sadece bildirimleriniz gelmemekle kalmayacak siz de yok olacaksınız hazırlanın bebişlerim:::::A @Çiğdem- @destere @Dosi @vadikızı @cookies @Ahmed @Thequeer @kerem @S.G.A.T. @Harunnn60 @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 58722
@sokak sanati ile güzel kanka olursunuz siz aslında savas yerine birlik olun :A :A :A