Evet aahhh ahh bir yilda 2300 mesaj yazmisim ve 1300 tanesi hazurana ait.Foruma hic girmedim heralde20 Temmuz'da yazmışsın o mesajı vay be 1 yıl olmuş![]()
Kısmet mesaj işleri pek kafaya takmamak lazımEvet aahhh ahh bir yilda 2300 mesaj yazmisim ve 1300 tanesi hazurana ait.Foruma hic girmedim heralde![]()
Bilmiyorum ki Ama hep cookies olarak girdigimi hatirliyorum hic ziyaretci olmadim.Ama mesaj yazmiyodum galibaKısmet mesaj işleri pek kafaya takmamak lazım
Sen full forumdaydın aslında ama belki "cookies" olarak girmiyorsundur![]()
Çok çok eskilerden elimde kalanlar. Paylaşmanın vakti geldi
@darksaal bir gece @primavera nın imzasını değiştirirken. (primavera kendisi istemişti)
![]()
Bir gün @cookies , @dizikolik 'e godness derken
![]()
@Forumdash
mr at programı beğenilmediği halde çok ilgi görmüşşş bizim program dahada ilgi görücek gibi görünüyor 🙂🙂
Evt bende şaşırdımmr at programı beğenilmediği halde çok ilgi görmüşşş bizim program dahada ilgi görücek gibi görünüyor 🙂🙂
mr at yakamoz asiden daha fazla yorum almış sayfaya tuhaf gerçektenEvt bende şaşırdımdemek ki begenmisler
sen daha fazla alman lazım
![]()
Sen de daha fazla yorum olurmr at yakamoz asiden daha fazla yorum almış sayfaya tuhaf gerçekten![]()
hahah sadece emre gelse ikimiz 20 sayfa yaparız zatenSen de daha fazla yorum olur![]()
Aslında destere de yorum yapsa konu uçar resmenhahah sadece emre gelse ikimiz 20 sayfa yaparız zaten![]()
Hazır logo yeniden değiştirilecekken başka bi logo gelir umarım
Sayfayı güncellemeden yazmıştım ondandır
Yazınca doğrudan güncellenmesi gerekmez mi?Sayfayı güncellemeden yazmıştım ondandır![]()