Evet aahhh ahh bir yilda 2300 mesaj yazmisim ve 1300 tanesi hazurana ait.Foruma hic girmedim heralde20 Temmuz'da yazmışsın o mesajı vay be 1 yıl olmuş
Kısmet mesaj işleri pek kafaya takmamak lazımEvet aahhh ahh bir yilda 2300 mesaj yazmisim ve 1300 tanesi hazurana ait.Foruma hic girmedim heralde
Bilmiyorum ki Ama hep cookies olarak girdigimi hatirliyorum hic ziyaretci olmadim.Ama mesaj yazmiyodum galibaKısmet mesaj işleri pek kafaya takmamak lazım
Sen full forumdaydın aslında ama belki "cookies" olarak girmiyorsundur
Çok çok eskilerden elimde kalanlar. Paylaşmanın vakti geldi
@darksaal bir gece @primavera nın imzasını değiştirirken. (primavera kendisi istemişti )
Bir gün @cookies , @dizikolik 'e godness derken
@Forumdash
mr at programı beğenilmediği halde çok ilgi görmüşşş bizim program dahada ilgi görücek gibi görünüyor 🙂🙂
Evt bende şaşırdım demek ki begenmisler sen daha fazla alman lazımmr at programı beğenilmediği halde çok ilgi görmüşşş bizim program dahada ilgi görücek gibi görünüyor 🙂🙂
mr at yakamoz asiden daha fazla yorum almış sayfaya tuhaf gerçektenEvt bende şaşırdım demek ki begenmisler sen daha fazla alman lazım
Sen de daha fazla yorum olurmr at yakamoz asiden daha fazla yorum almış sayfaya tuhaf gerçekten
hahah sadece emre gelse ikimiz 20 sayfa yaparız zatenSen de daha fazla yorum olur
Aslında destere de yorum yapsa konu uçar resmenhahah sadece emre gelse ikimiz 20 sayfa yaparız zaten
Hazır logo yeniden değiştirilecekken başka bi logo gelir umarım Birde şu Dünya Kupası kalkar
Sayfayı güncellemeden yazmıştım ondandır
Yazınca doğrudan güncellenmesi gerekmez mi?Sayfayı güncellemeden yazmıştım ondandır
Yazınca doğrudan güncellenmesi gerekmez mi?