İki ayrı takım için sinirlenmedim ki, Klopp’u övdüm diğer lanet takım ve lanet oyuncularına sinirlendim sadeceFenerbahçe'ye sinirlenirsin anlarım da, yabancı takım için sinirlenmen ve iki ayrı takım için sinirlenmen ancak iddaadan yatınca olur.
İki ayrı takım için sinirlenmedim ki, Klopp’u övdüm diğer lanet takım ve lanet oyuncularına sinirlendim sadeceFenerbahçe'ye sinirlenirsin anlarım da, yabancı takım için sinirlenmen ve iki ayrı takım için sinirlenmen ancak iddaadan yatınca olur.
Liverpool'a da sinirlenmen lazım yalnız, sonuç olarak umut ettiren Liverpool, umudunu söndüren PSG. Liverpool da yenilse daha rahat olurdun, en azından ikisi birden gitmiş olurdu.İki ayrı takım için sinirlenmedim ki, Klopp’u övdüm diğer lanet takım ve lanet oyuncularına sinirlendim sadecekeşke sadece Liverpool’a bassaydık
Ben de hemen resme baktım nasıl durum güncellemesi yazmişim diyorumBir zamanlar @Aserat @denizz19 ve @Forumdash(2018)
6 küsür hafta arada biriken bildirim sayım
Ekli dosyayı görüntüle 112051
Neyse Ronaldo reis sayesinde kaybettiğimizi geri aldıkLiverpool'a da sinirlenmen lazım yalnız, sonuç olarak umut ettiren Liverpool, umudunu söndüren PSG. Liverpool da yenilse daha rahat olurdun, en azından ikisi birden gitmiş olurdu.
Neyse Ronaldo reis sayesinde kaybettiğimizi geri aldık
Nesineİddaa yı hangi site üzerinden oynamaktasın?
Küçük bir aranın ardından geri döndüm.Ekli dosyayı görüntüle 112550
Bu karede, uzun bir aradan sonra ilk defa @bazinga'nın foruma girmediğine şahit oluyorsunuz.
Kötü derken??Bu şimdi iyi mi kötü mü bilemedim.@Forumdash @serhatt @xemrexxx @Tolstoyevski @Dosi @Araf @The_Erinch @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 112744
Peki Ya şimdiBu şimdi iyi mi kötü mü bilemedim.@Forumdash @serhatt @xemrexxx @Tolstoyevski @Dosi @Araf @The_Erinch @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 112744
Kötü derken??
Peki Ya şimdi
Takip ettiğin kimse yok mu, ya da daha önce kimse seni takip etmedi mi, nasıl ilk görüyorsun?İlk kez gördüm bu bildirimi.
Parlak severler takip etmeye başladı.
------
Vahim vahim.
57 kişi seni takip ediyor ama sen kimseyi etmiyormuşsun 😱İlk kez gördüm bu bildirimi.
Parlak severler takip etmeye başladı.
------
Vahim vahim.
Takip ettiğin kimse yok mu, ya da daha önce kimse seni takip etmedi mi, nasıl ilk görüyorsun?
Profilin kısıtlı, onu görmek için takip etmiştim...
57 kişi seni takip ediyor ama sen kimseyi etmiyormuşsun 😱Takibe geri dönüş olmazsa takipten çıkmakla ünlü biriyimdir@Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?