Kim demiş kuduruyoruz diye iftira 😱Üçüz kuduruklar. Ss
Kim demiş kuduruyoruz diye iftira 😱Üçüz kuduruklar. Ss
Cidden ilginç tesadüf olmuşEkli dosyayı görüntüle 110840
@Dosi kendi sorup, kendi cevaplamış.
Ekli dosyayı görüntüle 110841
Seve seve gidip gel, bana bunu yapma halden anlamaz.
@Tolstoyevski, @Forumdash ve @Dosi kendi aralarında anlaşıyor.
Koca ekranı atacağına profil kısmını kırpsaydın ya77777 uğursuz muşamba işte. Ss @serhatt@Dosi @Angelica @The_Erinch @Forumdash @EmreCan @Emre Ozansoy @Özgür Ekli dosyayı görüntüle 111052
O kadar çaba sarfedenem o edepsiz içinKoca ekranı atacağına profil kısmını kırpsaydın ya
Böyle bir sayıyı görmek herkese nasip olmaz, çatla.77777 uğursuz muşamba işte. Ss @serhatt@Dosi @Angelica @The_Erinch @Forumdash @EmreCan @Emre Ozansoy @Özgür Ekli dosyayı görüntüle 111052
77777 uğursuz muşamba işte. Ss @serhatt@Dosi @Angelica @The_Erinch @Forumdash @EmreCan @Emre Ozansoy @Özgür Ekli dosyayı görüntüle 111052
Canım benim telefonun şarjı 1 kalmış, yazık o kadar kötü muameleye telefon kafayı yemiş.
Beyaz ekran göz yoruyorEkli dosyayı görüntüle 111855
@denizz19'un öncüsü olduğu, @Aserat'ın ve @Tolstoyevski'nin de desteklediği ve son olarak benim de durum eklediğim durum güncellemeri.
Bence de göz yoruyor ama siyah ekranda beyazlıklar çok yansıma yapıyor, @bazinga bunu çözse iyi olacak.Beyaz ekran göz yoruyorbu ne @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 111855
@denizz19'un öncüsü olduğu, @Aserat'ın ve @Tolstoyevski'nin de desteklediği ve son olarak benim de durum eklediğim durum güncellemeri.
Sonuç olarak herkes birşey kaybetmiş.Beyaz ekran göz yoruyorbu ne @Tolstoyevski
Bir gün herkes FENERBAHÇELİ olacak!Ekli dosyayı görüntüle 111856
@Tolstoyevski, gizli bir Fenerbahçe taraftarı.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @MEnes, @Maskeli Fedai, @Sherlock, @MasacRE.
@Tolstoyevski de şu cevabı verir: "Geri kalan 364 gün, 6 saat de Galatasaraylı olacak."Bir gün herkes FENERBAHÇELİ olacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?