Forumdan Resimler

Ekli dosyayı görüntüle 110372

@bazinga bir şeyler deniyor. Karanlık modla bağlantılı bir şey sanırım. :A
------

Ekli dosyayı görüntüle 110373

Evet bağlantılı, karanlık temada böyle oluyor. Yetkillerin de rengine ayar çekilmesi gerekiyor. Bu kez de yetkilerin renkleri göz yorucu. :D
İşlem tamam Favori Üye ve Emekliler klasik temada siyah, dark temada beyaz oldular. Diğer renklere de ayar yolda. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
1635329430354.png

@EmreCan forumu günlük olarak kullanıyor. Her gün neler yaptığını forum aracılığıyla öğrenebilirsiniz. :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Ekli dosyayı görüntüle 110653

@EmreCan forumu günlük olarak kullanıyor. Her gün neler yaptığını forum aracılığıyla öğrenebilirsiniz. :A
Bilgi ; birazdan dişlerimi fırçalayacağım ardından saçlarımı tarayacağım
------

Ekli dosyayı görüntüle 110653

Sevgili günlüüüük :F

• Güldürdün
Reactions: Araf
Kış uygulamasından önceki son erken kalkışım :A Bu manzarayı sabahları göremem artık. Forumun kapılarını açtık bakalım. Keyifli bir hafta sonu dilerim.
IMG_20211030_062302.jpg

• Beğendim
Reactions: EmreCan
@xemrexxx 'nin diş doktoru bir yabancı arkadaşı da vardı forumda ara ara ingilizce yorum yapan. Bu ilk değil yani. Hatta ben de onla sohbet etmiştim ama adı şuan aklımda değil. S ile birşeydi :A
SS'i attıktan sonra aklıma geldi. Geçen seneydi sanırım, bir konuya yabancı üye mesaj yazmıştı. :A İlk değil doğru yani. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@xemrexxx 'nin diş doktoru bir yabancı arkadaşı da vardı forumda ara ara ingilizce yorum yapan. Bu ilk değil yani. Hatta ben de onla sohbet etmiştim ama adı şuan aklımda değil. S ile birşeydi :A

SS'i attıktan sonra aklıma geldi. Geçen seneydi sanırım, bir konuya yabancı üye mesaj yazmıştı. :A İlk değil doğru yani. :A
Sabahat:A Dosi Çiğdem vadikızı kısksnçlar grubu kızı yok etmişti. Ss

Sabahat:A Dosi Çiğdem vadikızı kısksnçlar grubu kızı yok etmişti. Ss
Uydurma :A yeni aktif olduğumda tanışmıştık. İkimizde mesleğimizi yazmıştık ama sonra denk gelmedik. Ben o ara öyle çok aktif değildim. Diğer kızlar yok etmiştir :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx