Forumdan Resimler

Reactions: Araf

@EmreCan forumu günlük olarak kullanıyor. Her gün neler yaptığını forum aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

Reactions: EmreCan
Ekli dosyayı görüntüle 110653

@EmreCan forumu günlük olarak kullanıyor. Her gün neler yaptığını forum aracılığıyla öğrenebilirsiniz.
Bilgi ; birazdan dişlerimi fırçalayacağım ardından saçlarımı tarayacağım
------

Ekli dosyayı görüntüle 110653

Sevgili günlüüüük

Reactions: Araf
Kış uygulamasından önceki son erken kalkışım
Bu manzarayı sabahları göremem artık. Forumun kapılarını açtık bakalım. Keyifli bir hafta sonu dilerim.

Reactions: EmreCan
@xemrexxx 'nin diş doktoru bir yabancı arkadaşı da vardı forumda ara ara ingilizce yorum yapan. Bu ilk değil yani. Hatta ben de onla sohbet etmiştim ama adı şuan aklımda değil. S ile birşeydi
SS'i attıktan sonra aklıma geldi. Geçen seneydi sanırım, bir konuya yabancı üye mesaj yazmıştı.
İlk değil doğru yani.

Reactions: Dosi
@xemrexxx 'nin diş doktoru bir yabancı arkadaşı da vardı forumda ara ara ingilizce yorum yapan. Bu ilk değil yani. Hatta ben de onla sohbet etmiştim ama adı şuan aklımda değil. S ile birşeydi

SS'i attıktan sonra aklıma geldi. Geçen seneydi sanırım, bir konuya yabancı üye mesaj yazmıştı.
İlk değil doğru yani.
Sabahat
Dosi Çiğdem vadikızı kısksnçlar grubu kızı yok etmişti. Ss

Sabahat
Dosi Çiğdem vadikızı kısksnçlar grubu kızı yok etmişti. Ss
Uydurma
yeni aktif olduğumda tanışmıştık. İkimizde mesleğimizi yazmıştık ama sonra denk gelmedik. Ben o ara öyle çok aktif değildim. Diğer kızlar yok etmiştir

Reactions: xemrexxx