Forumdan Giderse Yokluğunu Alışamayacağınız 5 Kişi?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,988
Puanı
1,061
Forumdan Giderse Yokluğuna Alışamayacağınız 5 Kişi?

Son düzenleme:
forumda şuanda @takas @çocuklarduymasın @XanTier ve @kvp için duruyorum(daha fazla aktif oldukları için) zaten benimde az bi sürem kaldı eğer bunlardan 1 veya bir kaçı ayrılırsa benimde gitmem daha çabuk hızlanır.

Kardeşlerimi ayıramam yani hepsi için üzülürüm

- - - Ekleme - - -

forumda şuanda @takas @çocuklarduymasın @XanTier ve @kvp için duruyorum(daha fazla aktif oldukları için) zaten benimde az bi sürem kaldı eğer bunlardan 1 veya bir kaçı ayrılırsa benimde gitmem daha çabuk hızlanır.

Gitme be aga :(

çok sevdiğim dostum var bikaçı giderse alışamam ve bende bırakırım

Ozan,Orçun,cevaa,Besalet,primavera,RüzgarGülü,prncss..,darksaal,emreemreu ooo daha say say bitmez. :)
Kimse gitmesin. :D

destere ve beyazsoy un bile eksikliği hissedilmiyor :F
bir ara kaan955 ve pollyana fırtına gibi esiyordu onlar da gitti :::::(
neyse şimdi haluk gitse eksikliğ ihissedilir reyiz yokken bileç ok konuşuldu
takas gitse aga lık sistemi çöker :D
şu ankilerden gitmesini istemediklerim @Forumdash @yakup09 @mrt-06 @Fks14 @yatutarsa
pompy reyiz de gitmesin :F

5 kişiyle sınırlandırmak yetmez. Her biriyle farklı bir muhabbet var hiç kimsenin gitmesini istemem ama onlar içinde de öncelikli olanlar yok değil :D

İsim olarak vermem ama 5 kişi ile de sınırlandırmak hiç hoş bir şey değil. O yüzden bende kalsın zaten herkes kendini biliyor. :)

Sevdiklerim zaten kendileri hissediyordur onlari sevdigimi, sevmediklerimde ayni sekilde pek sempati duymadigimi. Herkes herkesi sevecek diye birsey yok :)

(mobil)

Herkes birgün gider.Aslolan Favoriforumum'dur!!! diyerek forum milliyetçiliği yapıyorum.:D