Forumun her üyesi değerlidir.Her giden kişiye muhakkak birileri üzülür.Ara sıra tartıştığımız kişiler bile üzülür yahut bende üzülürüm.sen gidersen @darksaal çok üzülür
Forumun her üyesi değerlidir.Her giden kişiye muhakkak birileri üzülür.Ara sıra tartıştığımız kişiler bile üzülür yahut bende üzülürüm.sen gidersen @darksaal çok üzülür
Forumun her üyesi değerlidir.Her giden kişiye muhakkak birileri üzülür.Ara sıra tartıştığımız kişiler bile üzülür yahut bende üzülürüm.
Yazdığımı beğendin ama verdiğin tepki çok daha farklı
Yazdığımı beğendin ama verdiğin tepki çok daha farklı
Neden karışık olsun ki.Aslında gayet açık.Yani benle kavga eden bir üye bile ben gitsem üzülebilir,yahut benim kavgalı olduğum biri gitse bende üzülürüm dedim.ilk defa pompy reyizin mesajalrından daha beklenmedik ve akrışık bir mesaj okudum ondan beğendim
şizofren :Orçun giderse ben bir daha foruma giremem ?
- - - Ekleme - - -
o girerse ben de girerim hacı.
Herkes politikacı gibi konuşuyor. Kesin şeyler söylemekten kaçınıyorlar.
Yap listeni o halde
Valla foruma geldiğimden beri tanıştığım ilk arkadaşlar olaraktan @OzaN @xdragxx @darksaal gitmesini istemem. Bunlara @cevaa @BuraK falan da eklerdim ama onlar zaten sık girmiyorlar o yüzden eklemedim ama tabiki kimsenin gitmesini istemem editör ve yönetimden olanların çünkü onlarla editör veya yönetim odasında ayrı muhabbetler dönüyor gidince yokluğu belli oluyor zaten.
Senin cevabın politikacı konuşmasıyla hiç alakası yok baksana