Banada öyle ama ben seni bulacam.Farkettirmeden beni bulacaksan bul ama özel bir randevu ile tanışmak bana buradan gerçekleştirilmesi saçma bir şey gibi geliyor.
Banada öyle ama ben seni bulacam.Farkettirmeden beni bulacaksan bul ama özel bir randevu ile tanışmak bana buradan gerçekleştirilmesi saçma bir şey gibi geliyor.
Banada öyle ama ben seni bulacam.
hafıza sorunun vardı senin unuttun mu ?
ben senin lafına takıldım şimdi acaba şaka mı yaptın 😳Bulduğunu belli etme ama.
Hiçte bile bende hafıza sorunu yok.Yanlış hatırlayan sensindir.
ben senin lafına takıldım şimdi acaba şaka mı yaptın 😳
çok sade olmuş çiğdem insan biraz daha yazar
hastalıgında yanında kim vardıYoo düşüncem böyle.
ayyy çok yazıncada çok olmuş diyorsunuzçok sade olmuş çiğdem insan biraz daha yazar
hastalanığında yanında kim vardı
çok sade olmuş çiğdem insan biraz daha yazar
hastalıgında yanında kim vardı
nisa hakkında neler yazmışşın , bize gelince eh iyi işte sizide görmek isterim tarzı olmuşayyy çok yazıncada çok olmuş diyorsunuz
ben şok oldum şimdi @Ahmad de gelip bende görüşmek istemiyorum derse forumu terk derimİnternetim olmasa kimse.
Yok artık gezerken mi yakalandın@Nisa bebeğimle buluşmayı çok istiyoruz ben bursa ayda istanbul gidebilirsem inş buluşuruz şuan en çok buluşmayı isteiğim kişi
@pompy @xemrexxx ve @destere haha o üçüylede aynı ortamda takılmak isterdim ayy kafayı yemezsem tabi
@Harunnn60 @gözlemci sizlede tanışmak isterdim 😉😉😉
ama forumdan bana en yakın kişiler 1 @sürgünüm 30 dakıka falan var aramızda komsu gibiyiz
ve @cookies onlada 1 saat var 🙂 ve @cookies beni forumdan gören ilk kişi galiba trabzonda gezerken görmüş beni @cookies
ayoll @Nisa yla siz birmisiniz o hemcinsimnisa hakkında neler yazmışşın , bize gelince eh iyi işte sizide görmek isterim tarzı olmuş
Benim sana karşı bir özel durumum yok kimseyle görüşmem en çok konuştuğum mrt-06 ile bile görüşmek istemem.nisa hakkında neler yazmışşın , bize gelince eh iyi işte sizide görmek isterim tarzı olmuş
ben şok oldum şimdi @Ahmad de gelip bende görüşmek istemiyorum derse forumu terk derim
ben foruma üye olmadan önce gördüğünü söylediYok artık gezerken mi yakalandın
Deli dolumusun gerçekte de bu kadar merak ettiklerimdensin
aşkolsunayoll @Nisa yla siz birmisiniz o hemcinsim
sen birileriyle kıyalamak istiyorsan kendini forumun diğer erkek üyeleriyle kıyasla
bayan üyeyle değil ama
Anammm şaka gibiben foruma üye olmadan önce gördüğünü söyledi
@cookies fotolarımı görünce ben seni trabzon meydanında görmüştüm dedi
Bacın erkek düşmanı unutmaaşkolsunforumda en zor anlarında nisa mı vardı ? emre, destere ve ben vardım ne cabuk unuttun bacım
brn trabzona gittiğim zaman trabzon meydanında oluyorum cookieste trabzon meydan tarafında kalıyormus yanı ben görmüştüm seni dedi bende yine görürsen selam verirsin artık dedim trabzonada ara sıra gidiyoruzAnammm şaka gibi
Rüyadır o rüya
Bacın erkek düşmanı unutma
cnm ben sizlerinde adını yazdım zaten bulusmak isterdim diye yanı yazmasam haklı olabilirdin ama yazdım yanı 🙂🙂🙂aşkolsunforumda en zor anlarında nisa mı vardı ? emre, destere ve ben vardım ne cabuk unuttun bacım
şaka yaptımbrn trabzona gittiğim zaman trabzon meydanında oluyorum cookieste trabzon meydan tarafında kalıyormus yanı ben görmüştüm seni dedi bende yine görürsen selam verirsin artık dedim trabzonada ara sıra gidiyoruz
cnm ben sizlerinde adını yazdım zaten bulusmak isterdim diye yanı yazmasam haklı olabilirdin ama yazdım yanı 🙂🙂🙂
Ne güzel işte yalnız @cookies yapışır valla sana,sizin eve bile gelir obrn trabzona gittiğim zaman trabzon meydanında oluyorum cookieste trabzon meydan tarafında kalıyormus yanı ben görmüştüm seni dedi bende yine görürsen selam verirsin artık dedim trabzonada ara sıra gidiyoruz
cnm ben sizlerinde adını yazdım zaten bulusmak isterdim diye yanı yazmasam haklı olabilirdin ama yazdım yanı 🙂🙂🙂
Senin yerinde olmak isterdim beYa ne bileyim almaz bile
Ben çokta fanı değilim amcamın fotosuda vardı hatta necati beyle..
Ben gördüğümde arabaya biniyordu ,amcama sordum geçen 3 ay önce gittiğimde Necati Şaşmaz duruyormu diye ,duruyor tabi yiğienim dedi ... way be falan dedim
Onlar ağır fanı sizler gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?