Evine gelmem ki.Senin 5 yıldız otel belli.
Kast sistemi var evinde.Neden öyle dedin
Evine gelmem ki.Senin 5 yıldız otel belli.
Kast sistemi var evinde.Neden öyle dedin
Forumda ki gibi yaniEvine gelmem ki.
Kast sistemi var evinde.
Forumda kast sistemi mi varmış.Forumda ki gibi yani
Evet sen daha iyi bilirsinForumda kast sistemi mi varmış.
Kaç yıldır forumdayım vay be.Evet sen daha iyi bilirsin
Kast sistemi ne la?Evine gelmem ki.
Kast sistemi var evinde.
@takas @china_shangai @Maskeli Fedai @34rcp44 @-KADİR- @XanTier @WesTxCoasT @kvp-1905 arkadaşlarla İstanbul da buluşup Vadinin setine gidecez Necati abi ile resim falan cektircez İnşallah
Hımm Necati Şaşmaz-Ümraniye'de dedemlerin orda oturuyor ,gidin bence bende gördüm küçükken ama işte ünlü diye yanına yaklaşılmaz diye düşündüm,şimdi da halen adam oralarda ama ben gidemiyorum@takas @china_shangai @Maskeli Fedai @34rcp44 @-KADİR- @XanTier @WesTxCoasT @kvp-1905 arkadaşlarla İstanbul da buluşup Vadinin setine gidecez Necati abi ile resim falan cektircez İnşallah
Oha gitsene git ona bizden selam götür ismimizi verHımm Necati Şaşmaz-Ümraniye'de dedemlerin orda oturuyor ,gidin bence bende gördüm küçükken ama işte ünlü diye yanına yaklaşılmaz diye düşündüm,şimdi da halen adam oralarda ama ben gidemiyorum
Ya ne bileyim almaz bileOha gitsene git ona bizden selam götür ismimizi ver
Olsun ben tanırım, sen tanımazsın.Böyle bir başlık daha önce açılmıştı ve ben kimseyi merak etmediğimi söylemiştim. Yine ve hala aynı fikirdeyim. Yüzyüze yanışmak istediğim biri olsun istemiyorum.Bir arkadaşımızın yorumuydu ' eğer yüzyüze görüşmek isteyeceğim insanlar olsa derneklere üye olurdum' demişti bende buna aynen katılmıştım.
Beni görmek isteyenler bu nedenle avuçlarını yalarlar.@Yiğitt ve @Harunnn60 sorry.Ama bu buradan kimseyi sevmediğim anlamına gelmemeli aksine herkesi çok severim ama sadece düşüncem böyle.
daha önce benim bir programıma katılmıştın orada keşke pinik düzenlesekte hep beraber oluruz demiştinBöyle bir başlık daha önce açılmıştı ve ben kimseyi merak etmediğimi söylemiştim. Yine ve hala aynı fikirdeyim. Yüzyüze yanışmak istediğim biri olsun istemiyorum.Bir arkadaşımızın yorumuydu ' eğer yüzyüze görüşmek isteyeceğim insanlar olsa derneklere üye olurdum' demişti bende buna aynen katılmıştım.
Beni görmek isteyenler bu nedenle avuçlarını yalarlar.@Yiğitt ve @Harunnn60 sorry.Ama bu buradan kimseyi sevmediğim anlamına gelmemeli aksine herkesi çok severim ama sadece düşüncem böyle.
Olsun ben tanırım, sen tanımazsın.
Açılıp açılmadığını bilmiyorum çok eski olabilir veya atlamışımdırBöyle bir başlık daha önce açılmıştı ve ben kimseyi merak etmediğimi söylemiştim. Yine ve hala aynı fikirdeyim. Yüzyüze yanışmak istediğim biri olsun istemiyorum.Bir arkadaşımızın yorumuydu ' eğer yüzyüze görüşmek isteyeceğim insanlar olsa derneklere üye olurdum' demişti bende buna aynen katılmıştım.
daha önce benim bir programıma katılmıştın orada keşke pinik düzenlesekte hep beraber oluruz demiştin
ne cabuk karar değiştirdin ?
daha önce benim bir programıma katılmıştın orada keşke pinik düzenlesekte hep beraber oluruz demiştin
ne cabuk karar değiştirdin ?
Açılıp açılmadığını bilmiyorum çok eski olabilir veya atlamışımdırseninkide farklı
hafıza sorunun vardı senin unuttun mu ?Yok rtık.😱 Ben mi dedim. Kesinlikle karıştırıyorsun ben hiç demem ama demişsemde özelden konuşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?