Ben Farklı hayatları perşembe,çığlık cuma forumdakiler pazar ,kadın hayatı da pazartesi olur diye düşünüyordum 🙂Pazartesiye ne koycaksin heralde pazartesi de dizi yok su anda Bi @FahriyEvcen in siyahi umutlari bnm zoraki evliligim bide pompynin dizileri var
Evet daha önce oyuncu konusunuda açmıştım çoğu kişi destek vermişti sağolsun şimdi o konuyuda güncelleyecem ve isteyenleri her bölüme 5-6 kişi şeklinde sokacam 😉Güzel bir düşünce oyuncu anlamında sıkıntı yaşamazsın nede olsa forum da çok kişi var
Güzel birşey çıkarmaya çalışıcam ama öncesinde sizlere soru soracam elbette
YuhBen Farklı hayatları perşembe,çığlık cuma forumdakiler pazar ,kadın hayatı da pazartesi olur diye düşünüyordum 🙂
Evet daha önce oyuncu konusunuda açmıştım çoğu kişi destek vermişti sağolsun şimdi o konuyuda güncelleyecem ve isteyenleri her bölüme 5-6 kişi şeklinde sokacam 😉
Güzel birşey çıkarmaya çalışıcam ama öncesinde sizlere soru soracam elbette
@Yakamoz-Asi şu senaryo bölümündeki bazı kuralları değiştirseniz veya bu bölümü ilgilenen iyi bir üyeye verseniz ??Yuh
Bu kadar diziye forum izin vermez en fazla 2 diziye izin veriyolar
kadın eli değinceme bakmıyorsun@Yakamoz-Asi şu senaryo bölümündkei bazı kuralları değiştirseniz veya bu bölümü ilgilenen iyi bir üyeye verseniz ??
@cookies bende ortak yayınlarım 😉
Canım benim çok bildirim varkadın eli değinceme bakmıyorsun
Kurallar sabit. En fazla 2 proje, en fazla 2şer bölüm. 1 proje bitince yenisini 15 gün sonra başlatabilirsin.@Yakamoz-Asi şu senaryo bölümündeki bazı kuralları değiştirseniz veya bu bölümü ilgilenen iyi bir üyeye verseniz ??
@cookies bende ortak yayınlarım 😉
Tamam öyle olsun diyelim bir yolunu buluruz elbet ))Kurallar sabit. En fazla 2 proje, en fazla 2şer bölüm. 1 proje bitince yenisini 15 gün sonra başlatabilirsin.
Bu başlasa da diğerleri iptal oluyor bakacam bir çaresine ,evet okudumda yorum yapmaıdm okuldaydım okuduğumda
Eyvallah,Teşekkür ediyorum 😉Başarılar dilerim.
Merakla bekliyoruz abi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?