ForumdAkiler Yakında-Yeni Dizi

Hımm..bakalım bu işe yarayacakmı sana zaten sözümüz var,üstelik sözüm olmasa da oynatacam benden torpillisin :)

Teşekkür ederim evet kendim kaleme alıcam umarım beğenirsiniz,farklı bir iş çıkarıcağım sinema tadında bölümler ile 😉

Peki o zaman yazıyorum sizleri ....oynamak isteyenlere ulaşacam ben😉 ...

Teşekkür ederim..olmazmı rol ,elbette var sırayla alacağım sizleri konuk ....
rica ben tşşk ederim bu senaryonda braz ünlende diğer normal senaryolarında da forumdan kişileri dahil et dizi karakterlerini onalr olustursun bu sayede takip edilmeme gibi bir sıkıntın asla olmaz herkes kendi rolunu büyük zevkle takip eder :Z:Z

Hımm..bakalım bu işe yarayacakmı sana zaten sözümüz var,üstelik sözüm olmasa da oynatacam benden torpillisin :)

Teşekkür ederim evet kendim kaleme alıcam umarım beğenirsiniz,farklı bir iş çıkarıcağım sinema tadında bölümler ile 😉

Peki o zaman yazıyorum sizleri ....oynamak isteyenlere ulaşacam ben😉 ...

Teşekkür ederim..olmazmı rol ,elbette var sırayla alacağım sizleri konuk ....
Bekliyoruz o zaman :)

rica ben tşşk ederim bu senaryonda braz ünlende diğer normal senaryolarında da forumdan kişileri dahil et dizi karakterlerini onalr olustursun bu sayede takip edilmeme gibi bir sıkıntın asla olmaz herkes kendi rolunu büyük zevkle takip eder :Z:Z

Sen bulmuşsun işin yolunu ımmm :D öyle yapalım ama bunu yakın bir zamanda başlatacağım ama en az 2-3 bölüm yazmam gerek :)
Bekliyoruz o zaman :)

Teşşekkür ederim, en kısa zamanda

Güzel bir düşünce oyuncu anlamında sıkıntı yaşamazsın nede olsa forum da çok kişi var :)