Ben Farklı hayatları perşembe,çığlık cuma forumdakiler pazar ,kadın hayatı da pazartesi olur diye düşünüyordum 🙂Pazartesiye ne koycaksin heralde pazartesi de dizi yok su anda Bi @FahriyEvcen in siyahi umutlari bnm zoraki evliligim bide pompynin dizileri var![]()
Evet daha önce oyuncu konusunuda açmıştım çoğu kişi destek vermişti sağolsun şimdi o konuyuda güncelleyecem ve isteyenleri her bölüme 5-6 kişi şeklinde sokacam 😉Güzel bir düşünce oyuncu anlamında sıkıntı yaşamazsın nede olsa forum da çok kişi var![]()
Güzel birşey çıkarmaya çalışıcam ama öncesinde sizlere soru soracam elbette
YuhBen Farklı hayatları perşembe,çığlık cuma forumdakiler pazar ,kadın hayatı da pazartesi olur diye düşünüyordum 🙂
Evet daha önce oyuncu konusunuda açmıştım çoğu kişi destek vermişti sağolsun şimdi o konuyuda güncelleyecem ve isteyenleri her bölüme 5-6 kişi şeklinde sokacam 😉
Güzel birşey çıkarmaya çalışıcam ama öncesinde sizlere soru soracam elbette![]()
@Yakamoz-Asi şu senaryo bölümündeki bazı kuralları değiştirseniz veya bu bölümü ilgilenen iyi bir üyeye verseniz ??Yuh
Bu kadar diziye forum izin vermez en fazla 2 diziye izin veriyolar![]()
kadın eli değinceme bakmıyorsun@Yakamoz-Asi şu senaryo bölümündkei bazı kuralları değiştirseniz veya bu bölümü ilgilenen iyi bir üyeye verseniz ??
@cookies bende ortak yayınlarım 😉
Canım benim çok bildirim varkadın eli değinceme bakmıyorsun
![]()
Kurallar sabit. En fazla 2 proje, en fazla 2şer bölüm. 1 proje bitince yenisini 15 gün sonra başlatabilirsin.@Yakamoz-Asi şu senaryo bölümündeki bazı kuralları değiştirseniz veya bu bölümü ilgilenen iyi bir üyeye verseniz ??
@cookies bende ortak yayınlarım 😉
Tamam öyle olsun diyelim bir yolunu buluruz elbet ))Kurallar sabit. En fazla 2 proje, en fazla 2şer bölüm. 1 proje bitince yenisini 15 gün sonra başlatabilirsin.
Bu başlasa da diğerleri iptal oluyor bakacam bir çaresine ,evet okudumda yorum yapmaıdm okuldaydım okuduğumda
Eyvallah,Teşekkür ediyorum 😉Başarılar dilerim.
Merakla bekliyoruz abi.