ForumdAkiler Yakında-Yeni Dizi

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
KPjJAd.jpg

Birbirinden eğlenceli sinema tadında konusuyla yepyeni bir dizi geliyor,Oyuncularının Favori Forumdan olacağı her bölümünün birbirinden farklı karakterler ve konusunun olacağı ve ayrıca oyuncuların başına birbirinden farklı tatlı belaların geleceği dizi ForumdAkiler YAKINDA!!! Haberleri için bizi takip edin.....

bende rol bekliyorum :Z:Z ayrıca aklınızda bulunsun cnm benim bulunduğum vadi forumlarında üyeler senaryo yazdıkları zaman karakterleri forumdakıelrden olusturuyordu örneğin senin senaryon gibi farklı hayatlar mesala karakterleri forumdan seçiyordu bu sayede senaryoda olan kişiler senaryoyu takip etmek zorunda kalıyordu tabiki heyecanla :Z:Z

Bekliyoruz başarılar. :) Bana verebilirsin bir rol. :D

bende rol bekliyorum :Z:Z ayrıca aklınızda bulunsun cnm benim bulunduğum vadi forumlarında üyeler senaryo yazdıkları zaman karakterleri forumdakıelrden olusturuyordu örneğin senin senaryon gibi farklı hayatlar mesala karakterleri forumdan seçiyordu bu sayede senaryoda olan kişiler senaryoyu takip etmek zorunda kalıyordu tabiki heyecanla :Z:Z

Hımm..bakalım bu işe yarayacakmı sana zaten sözümüz var,üstelik sözüm olmasa da oynatacam benden torpillisin :)

Başarılar konu güzel iyi işlenirse çok başarılı olur :)

Teşekkür ederim evet kendim kaleme alıcam umarım beğenirsiniz,farklı bir iş çıkarıcağım sinema tadında bölümler ile 😉
Bekliyoruz başarılar. :) Bana verebilirsin bir rol. :D

Peki o zaman yazıyorum sizleri ....oynamak isteyenlere ulaşacam ben😉 ...
Başarılar Dilerim. :) Rol varsa banada verebilirsin :D
Teşekkür ederim..olmazmı rol ,elbette var sırayla alacağım sizleri konuk ....