- Reaksiyon puanı
- 19,186
- Puanı
- 1,060
En kısa zamanda Kıbrısa gidip beni bulmayı düşünüyolar benceŞu an ne düşünüyorlar müthiş merak ediyorum.![]()
En kısa zamanda Kıbrısa gidip beni bulmayı düşünüyolar benceŞu an ne düşünüyorlar müthiş merak ediyorum.![]()
Bence senin cinselliğinden rahatsız oldukları için asla üye olmayacaklarını düşünüyorlar.En kısa zamanda Kıbrısa gidip beni bulmayı düşünüyolar bence![]()
Pardon o zaman kesiyorum o konuyu 😱Bence senin cinselliğinden rahatsız oldukları için asla üye olmayacaklarını düşünüyorlar.![]()
1 tane misafir kaldı.Pardon o zaman kesiyorum o konuyu 😱
O zaman üye olmalı1 tane misafir kaldı.Belkide seni cinselliğinle, bu halin ile kabul edebilecek birisidir.
![]()
Çenen bir dursa bakacağım.O zaman üye olmalıKaslı adamlı konuma da baksana bugün yaşadığım üzücü bir olayı yazdım
![]()
Aman iyi be ne güzel konuşuyoruz burdaÇenen bir dursa bakacağım.![]()
Uyuyacağım ulan manyak herif zaten kafam ağrıyor.Aman iyi be ne güzel konuşuyoruz burda![]()
Hadi iyi geceler o zaman kendine iyi bak rüyanda Gözlüklü kimyagerler gör aminUyuyacağım ulan manyak herif zaten kafam ağrıyor.![]()
Ramazandan sonra göreyim, şimdi hiç zamanı değil.Hadi iyi geceler o zaman kendine iyi bak rüyanda Gözlüklü kimyagerler gör amin![]()
Tamamdır ramazan bittiği gibi rüyalarına girsinlerRamazandan sonra göreyim, şimdi hiç zamanı değil.![]()
Amin canım seninkinlere de hemşireler girsin.Tamamdır ramazan bittiği gibi rüyalarına girsinler![]()
Olabilir hemşireleri severimAmin canım seninkinlere de hemşireler girsin.![]()
Hey gidi Faji hey sende pek aktif degilsin lo
Sen bir de beni geceleri gör. Şekil değiştiriyorum adeta.Olabilir hemşireleri severim![]()
Hey gidi Faji hey sende pek aktif degilsin lo![]()
Geceleri ne var ki forumdaSen bir de beni geceleri gör. Şekil değiştiriyorum adeta.![]()
![]()
Forumda bir şey yok ben de bir şey oluyorGeceleri ne var ki forumda![]()
Ne gibi seyler 😱Forumda bir şey yok ben de bir şey oluyor![]()