- Reaksiyon puanı
- 18,862
- Puanı
- 1,060
En kısa zamanda Kıbrısa gidip beni bulmayı düşünüyolar benceŞu an ne düşünüyorlar müthiş merak ediyorum.
En kısa zamanda Kıbrısa gidip beni bulmayı düşünüyolar benceŞu an ne düşünüyorlar müthiş merak ediyorum.
Bence senin cinselliğinden rahatsız oldukları için asla üye olmayacaklarını düşünüyorlar.En kısa zamanda Kıbrısa gidip beni bulmayı düşünüyolar bence
Pardon o zaman kesiyorum o konuyu 😱Bence senin cinselliğinden rahatsız oldukları için asla üye olmayacaklarını düşünüyorlar.
1 tane misafir kaldı. Belkide seni cinselliğinle, bu halin ile kabul edebilecek birisidir.Pardon o zaman kesiyorum o konuyu 😱
O zaman üye olmalı Kaslı adamlı konuma da baksana bugün yaşadığım üzücü bir olayı yazdım1 tane misafir kaldı. Belkide seni cinselliğinle, bu halin ile kabul edebilecek birisidir.
Çenen bir dursa bakacağım.O zaman üye olmalı Kaslı adamlı konuma da baksana bugün yaşadığım üzücü bir olayı yazdım
Aman iyi be ne güzel konuşuyoruz burdaÇenen bir dursa bakacağım.
Uyuyacağım ulan manyak herif zaten kafam ağrıyor.Aman iyi be ne güzel konuşuyoruz burda
Hadi iyi geceler o zaman kendine iyi bak rüyanda Gözlüklü kimyagerler gör aminUyuyacağım ulan manyak herif zaten kafam ağrıyor.
Ramazandan sonra göreyim, şimdi hiç zamanı değil.Hadi iyi geceler o zaman kendine iyi bak rüyanda Gözlüklü kimyagerler gör amin
Tamamdır ramazan bittiği gibi rüyalarına girsinlerRamazandan sonra göreyim, şimdi hiç zamanı değil.
Amin canım seninkinlere de hemşireler girsin.Tamamdır ramazan bittiği gibi rüyalarına girsinler
Olabilir hemşireleri severimAmin canım seninkinlere de hemşireler girsin.
Hey gidi Faji hey sende pek aktif degilsin lo
Sen bir de beni geceleri gör. Şekil değiştiriyorum adeta.Olabilir hemşireleri severim
Hey gidi Faji hey sende pek aktif degilsin lo
Geceleri ne var ki forumdaSen bir de beni geceleri gör. Şekil değiştiriyorum adeta.
Forumda bir şey yok ben de bir şey oluyorGeceleri ne var ki forumda
Ne gibi seyler 😱Forumda bir şey yok ben de bir şey oluyor