Forumdaki 7. Yılım! | Yiğitt

Şarkıları anca dinlediğim için geç yazdım biraz. Çok çok teşekkür ederim, hep beraber nice güzel, sağlıklı, huzurlu senelerimiz olsun inşallah. Forumun renkli isimleri olarak renk katmaya devam edeceğiz.

İlk hediyeme zaten bayılıyorum, günlük dinliyorum ben de. İkinci şarkının sözlerini pek beğenmedim ama müziği çok hoş. Son şarkını da bonus sayıyorum, arabada dinlenebilir belki.

Çok teşekkür ederim hediyelerin için. Evet eskiden çok aktiftik, şu an fazla vakit bulamamakla beraber eski havası da yok maalesef forumun. Yine burada olmak güzel, sohbetlerde yer almak güzel. O nedenle var olmaya devam etmek güzel. Hep beraber nice güzel, sağlıklı, mutlu yıllara inşallah.

Kanal D fanı olduğum doğru, hediyeler tam isabet.

@Maskeli Fedai aşkonu kutlar mısın, pasta keser misin lütfen...

Reactions: EmreCan and Doğan
Nice seneler burda olursun umarım @Yiğitt ...
Tebrik ederim...

İnşallah açacağım bu sefer

Reactions: Yiğitt
Ooooo benim bebüşümün 7.yılı demek
Seni tanıdığıma kendi adıma çok mutlu oldum kanka iyiki bizimlesin.. Hep beraber nice mesajlara
@Yiğitt
2021'de nice Survivor izlemeli mesajlar dileyelim o halde?

Canım benim duygularımız karşılıklı. Beraber nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara inşallah.

Reactions: Maskeli Fedai
Çok didiştik, çok rekabet ettik, yeri geldi birbirimizin canını bile bile acıttık ama sonrasında senin kin tutmayışın bizi birbirimize bağladı ve birbirimizi artık çok seviyoruz.
Nice yılların olsun canım mutlu, huzurlu, sağlıklı... İyi ki varsın.

Canım benim çok teşekkür ederim. Bizimki tatlı bir rekabetti, her zaman da öyle kaldı. En büyük aşklar kavgayla başlar lafına inanıyorum ben, çaktırma yani. Hediyelerim de çok güzel.

Hep birlikte nice güzel, sağlıklı, huzurlu yıllara...

Reactions: serhatt
Şüphesiz ki bu foruma en çok emek veren, yorumlarınla, kaliteli mesajlarınla bu platforma en çok renk katan üyelerden biri oldun. Dile kolay 7 yılını buraya verdin. Bazen sivri dilinle, bazen Kanal D aşkınla, bazen minnoş mesajlarınla az gülümsetmedin bizi.

Gel gelelim bize. Gerçekten insana değen veren, saygı duyan, merhametli, sohbeti güzel çok iyi bir sırdaşsın. Bu forumun bana kattıkları arasındaki en önemli kişilerdensin. Bunu sende biliyorsun zaten.
Hatta o kadar çok arkadaşımız oldu ki şuan yine sadece ikimiz burdayız. Umarım nice senelerini kutlayacağın yılların daha çok olur, zira senin gibi kaliteli bir üyeden yoksun olmak istemeyiz. 7. yılın kutlu olsun tekrardan.

Rachel'in profil fotoğrafı hala.

Sıla mı desem, Eyşan mı desem, Zeynep Öğretmen mi desem, yoksa Asya mı? Sen karar ver.

Buda gecenin şarkısı olsun. Hala çok severek dinliyorum.

Beğenmişsindir umarım.
@Yiğitt

Forumdaki 7. yılını tebrik ederim.

Zaman zaman yollarımız keşisiyor olsada keşistiğinde kaliteli yorumlar buluyorum.

Klavyene kuvvet, nice 7lerin olsun.

Tebrikler @Yiğitt

Çok teşekkür ederim canım benim, duygularımızın karşılıklı olduğunu söylememe gerek yok zaten. İyi ki buradasın, iyi ki beraberiz, iyi ki bizimlesin. Hep beraber nice sağlıklı, güzel, mutlu yıllarımız olsun inşallah.

Hediyelerim de harika, ''Cam'' benim de çok sevdiğim bir Sıla parçası.

------

Tebrikler canım nice mutlu senelere.
@Yiğitt

Hediyelerin:

Teşekkür ederim canım, hep beraber nice güzel, sağlıklı, huzurlu yıllara inşallah. Hediyelerim de harika görünüyor.

Forumdaki 7. yılını tebrik ederim.

Zaman zaman yollarımız keşisiyor olsada keşistiğinde kaliteli yorumlar buluyorum.

Klavyene kuvvet, nice 7lerin olsun.

Tebrikler @Yiğitt
Çok teşekkür ederim, eskisi gibi aktif olmayınca fazla mesaj da yazamıyorum. Haliyle fazla da denk gelemiyoruz, yoksa buralardayım yani. Hep beraber nice güzel, sağlıklı, huzurlu yıllarımız olsun.

Yiğit'im bu forumun bana kazandırdığı güzel insanlardan birisin. Yıllardır en çok sohbet ettiğim, bir şeyler paylaştığım kalbi temiz ponçik bir şeysin la. Nice yıllara.

Yiğit'im bu forumun bana kazandırdığı güzel insanlardan birisin. Yıllardır en çok sohbet ettiğim, bir şeyler paylaştığım kalbi temiz ponçik bir şeysin la. Nice yıllara.
Çok teşekkür ederim canım. Hep beraber nice sağlıklı, güzel yıllara inşallah. Duygularımız karşılıklı bebeğimsu.

Reactions: mrt-06