Şarkıları anca dinlediğim için geç yazdım biraz. Çok çok teşekkür ederim, hep beraber nice güzel, sağlıklı, huzurlu senelerimiz olsun inşallah. Forumun renkli isimleri olarak renk katmaya devam edeceğiz.Tekrardan 7. Yılın kutlu olsun @Yiğitt , özellikle son 2 senedir ortak diziler ve müzik olarak sık sık iletişim halindeyiz. Müzik zevkimin en yakın olduğu üyesin. Arabesk ruhu olarakta tek ikimiz kaldık forumda
Forumda daha nice eğlenceli güzel sohbetlere
Şarkı olarakta bir kaç şarkı hediye etmek istiyorum:
ilk başta ikimizinde çok sevdiği ve son 1 aydır günlük dinlediğim şarkı
bu da geçtiğimiz haftalarda keşfedip, konusunu açtığım ve bu ara beğenerek dinlediğim bir şarkı:.
Ve farklılık olsun, İsveç'te bir Türk şarkıcı. İsveççe ve Türkçe'den oluşan sözler. Belki tarzın değil ama İsveççe olarak imzam olsun
İlk hediyeme zaten bayılıyorum, günlük dinliyorum ben de. İkinci şarkının sözlerini pek beğenmedim ama müziği çok hoş. Son şarkını da bonus sayıyorum, arabada dinlenebilir belki.
Çok teşekkür ederim hediyelerin için. Evet eskiden çok aktiftik, şu an fazla vakit bulamamakla beraber eski havası da yok maalesef forumun. Yine burada olmak güzel, sohbetlerde yer almak güzel. O nedenle var olmaya devam etmek güzel. Hep beraber nice güzel, sağlıklı, mutlu yıllara inşallah.Konuşma tarzından yöneticilik yaptığın forumda çabaladığın belki oluyor. Benim üyelik dönemimde biraz daha az aktifsin sanki nice yeni yıllar daha forumda kalmam dileğiyle zevklerin neler tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bu hediyeleri veriyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 96119
Kanal D fanı olduğum doğru, hediyeler tam isabet.
@Maskeli Fedai aşkonu kutlar mısın, pasta keser misin lütfen...