Forumdaki 5. Yılım - XanTier

Kardeşim benim iyi ki varsın, iyi ki buradasın. Nice senelere inşallah.

Vaaaay be 5 sene
Daha dün gibi sanki. İyi ki varsın forumda. Özellikle son zamanlarda aktif olman da foruma ilaç gibi geldi
Ama sen beni sevmezdin eskiden şimdi durum ne bilmiyorum

Şaka bir yana uzun yıllar forumda olursun İnşallah

Tebrikler Melih'cim düzgün, kaliteli karakterin ve tüm zevksizliğinle umarım uzun süre daha burada kalırsın.

Hediyen

O yıllar @XanTier e ne yapmak isteyip yapamadın . İçin de ukte kalan ne varsa uygula , hazır bu modunu yakalamışkan
Çok laf sokardım. Ama öyle böyle değil, hem epey sert, hem de gülücük falan da yok. Başkası olsa kesin küsersi, ama o kahrımı çekti resmen

Ah ablacım çok kalbimi kırdı zamanında ne yapsam az işte ama kalbim temiz, geçmişi çabuk unutuyorum.
Gençken çok asabi oluo yaşlanınca sakinleşen amcaların şekerliğine büründüm resmen

Kardeşim benim iyi ki varsın, iyi ki buradasın. Nice senelere inşallah.
Çook teşekkür ederim, inşallah hep birlikte

Beş sene

O eskidendi
Ne senin ne de benim o eski gıcık tavırlarım kalmadı

İnşallah, sen de benim gibi bir sıçrama yaparsın yeniden forumda

Tebrikler Melih'cim düzgün, kaliteli karakterin ve tüm zevksizliğinle umarım uzun süre daha burada kalırsın.

Hediyen

Çok teşekkür ederim, duygular ve düşünceler karşılıklı. Anlaşamadığımız tek konu zevksizliğimiz olur inşaallah hep

Hediye de harika

Son düzenleme:
Aktif olmadığı için üzüldüğüm üyelerdendin, şimdi seni moderatör olarak görmek ne güzel.
Nice senelere 🙄

Aktif olmadığı için üzüldüğüm üyelerdendin, şimdi seni moderatör olarak görmek ne güzel.
Nice senelere 🙄
Teşekkür ederim

Benim hala olmadığı için en üzüldüğüm kişi sensin.
Sen de forumda bazılarına ait olumsuz izlenimini yık ve dön geri temellive tam zamanlı

Yine şaşırtmadın.

Tebrik ediyorum her ne kadar çok fazla tanımasam da nice nice forumlu yıllar diliyorum