Çok yanlış yapmışSırf huysuzluk üstüne yapışmasın diye efsane olan avatarını degiştirmiş 😱 @turkuazz
Çok yanlış yapmışSırf huysuzluk üstüne yapışmasın diye efsane olan avatarını degiştirmiş 😱 @turkuazz
Şimdiki avatarada uyumlu öyle bir kelime bulmaya çalışacamki huysuz dememi iltifat olarak kabullenecek @DarkLegenDÇok yanlış yapmış
Avatarı harikaŞimdiki avatarada uyumlu öyle bir kelime bulmaya çalışacamki huysuz dememi iltifat olarak kabullenecek @DarkLegenD
Ay neresi iyi Gerçi o bir ara ayarladığı tuhaf maskeli heriflerden daha iyiAvatarı harika
Komik anlamda diyorum aslında yoksa öbür anlamda iyi değil tabiAy neresi iyi Gerçi o bir ara ayarladığı tuhaf maskeli heriflerden daha iyi
Etiketlemiyeyim diss gelir
Iyi ozaman, şimdi oldu işteKomik anlamda diyorum aslında yoksa öbür anlamda iyi değil tabi
Teşekkürler
Komik anlamda diyorum aslında yoksa öbür anlamda iyi değil tabi
Yapmış olduğum, yaptığım, yapacağım, yapmayı düşündüğüm bütün avatarlara kurban olun, kalite düşmanları sizi!Iyi ozaman, şimdi oldu işte
4 gün daha bekleseydinde tam 1 ay beklemiş olsaydın cevap içinYapmış olduğum, yaptığım, yapacağım, yapmayı düşündüğüm bütün avatarlara kurban olun, kalite düşmanları sizi!
Size cevap vermekten daha önemli işlerim vardı galiba. Kalitesizlik kenarda bekleyebilir. (Güzel laf, hakkımı yeme)4 gün daha bekleseydinde tam 1 ay beklemiş olsaydın cevap için
Güzel laf değildi çünkü önemli dediğin iş benden medet ummak yani kalitemden yararlanmak için kaç kere kaç yerde yardım istedinSize cevap vermekten daha önemli işlerim vardı galiba. Kalitesizlik kenarda bekleyebilir. (Güzel laf, hakkımı yeme)
Medet umsam bile karşılık alamıyorum. Yarı yolda bırakıyorsun hep.Güzel laf değildi çünkü önemli dediğin iş benden medet ummak yani kalitemden yararlanmak için kaç kere kaç yerde yardım istedin
Yo ben sana tamam deyince @Sherlock ile birlikte sana yardımcı olmaya çalıştık ama sen oralı olmadın. Şimdide biraz durgun biraz yorgun birazda yoğun zamanımda istiyorsun yardım. Hafta sonu belki birşeyler yaparım ama bilmiyorum birkaç gündür çokta modumda değilim aslındaMedet umsam bile karşılık alamıyorum. Yarı yolda bırakıyorsun hep.
Bunu yanıt saymıyorum çünkü aradan zaman aşımına uğramış oluyor yanıtınYapmış olduğum, yaptığım, yapacağım, yapmayı düşündüğüm bütün avatarlara kurban olun, kalite düşmanları sizi!
İlk sanan değilsinBen seni erkek zannediyordum
Bende yanıldım demek