bundan sonrada partlar olacakAh teşekkürler
İlk paylaştığında devamı gelecek demiştin. tuttun sözünü
@denizz19 görsünde yüzü kızarsın
bundan sonrada partlar olacakAh teşekkürler
İlk paylaştığında devamı gelecek demiştin. tuttun sözünü
@denizz19 görsünde yüzü kızarsın
@DarkLegenD kızabilirbundan sonrada partlar olacak
Aa, niye kızayım?@DarkLegenD kızabilir
Bende dışarı çıktım. Kar yağıyor 😱 Sonra sana resim atarım.
@denizz19 a yaptığım etiket olmamıştı. Tekrar yapayım
En son @turkuazz bol keseden hediye verince kızmıştındaAa, niye kızayım?
hediyeleri pek sevmiyor oEn son @turkuazz bol keseden hediye verince kızmıştında
Bak ikinci partıda verdi bana
hediyeleri pek sevmiyor o
onu izlediği dizinin konusuna ekledim konuya olmamış atmış bu kadar da ters biri @DarkLeqendKendisi ciddi buz gibi soğuk biri olduğu için herkesin kendisi gibi olmasını istiyor
Bu, karşındakine sevgiyi belli etme olayları cıvıklaşınca sevmiyorum. O ne öyle canım.En son @turkuazz bol keseden hediye verince kızmıştında
Bak ikinci partıda verdi bana
Kullanıcı adımı yanlış yazmışsın, tabii ki de olmamış atacağım.onu izlediği dizinin konusuna ekledim konuya olmamış atmış bu kadar da ters biri @DarkLeqend
Aa, benim ne soğukluğumu gördün?Kendisi ciddi buz gibi soğuk biri olduğu için herkesin kendisi gibi olmasını istiyor
bu yüzdenmi çok saçma yaKullanıcı adımı yanlış yazmışsın, tabii ki de olmamış atacağım.
Onu farkettim. Olmamışı soracaktım, kendisi belirtmiş nickten dolayı ama evet ters biri hiç birşeyden memnun olmayan huysuz kişuler gibi. Daima bana ters cevaplar verir.onu izlediği dizinin konusuna ekledim konuya olmamış atmış bu kadar da ters biri @DarkLeqend
Soğuk insanlar anlamazBu, karşındakine sevgiyi belli etme olayları cıvıklaşınca sevmiyorum. O ne öyle canım.
Aa, benim ne soğukluğumu gördün?
sırf nick yanlış yazıldı diye bunu yapmış hahahOnu farkettim. Olmamışı soracaktım, kendisi belirtmiş nickten dolayı ama evet ters biri hiç birşeyden memnun olmayan huysuz kişuler gibi. Daima bana ters cevaplar verir.
bu yüzdenmi çok saçma ya
Onu farkettim. Olmamışı soracaktım, kendisi belirtmiş nickten dolayı ama evet ters biri hiç birşeyden memnun olmayan huysuz kişuler gibi. Daima bana ters cevaplar verir.
Soğuk insanlar anlamaz
Kullanıcı adıma saygı duymalısınız. Karizmanın yazıya dökülmüş hali resmen.sırf nick yanlış yazıldı diye bunu yapmış hahah
Huysuz çünküsırf nick yanlış yazıldı diye bunu yapmış hahah
Yani son zamanlarda öylesin, inkar etmeKullanıcı adıma saygı duymalısınız. Karizmanın yazıya dökülmüş hali resmen.
Kırmızı bölge ıslak iftira.
Oha, yok artık, huysuzluk ve ben? Ne?!Huysuz çünkü
Yani son zamanlarda öylesin, inkar etme
Ha sadece bir kere espirime övgü yaptın sonra yine hevesi kursağımızda bıraktın
Sırf huysuzluk üstüne yapışmasın diye efsane olan avatarını degiştirmiş 😱 @turkuazzOha, yok artık, huysuzluk ve ben? Ne?!
Avatarı değiştirince karakterim de değişti galiba. İçim kıpır kıpır, acilen birilerini dolandırmam lazım.Sırf huysuzluk üstüne yapışmasın diye efsane olan avatarını degiştirmiş 😱 @turkuazz
Avatarı değiştirince karakterim de değişti galiba. İçim kıpır kıpır, acilen birilerini dolandırmam lazım.
İhsan padişahım hepimizden daha espritüel bir adam. Ben de espritüel olduğum için gayet uyumluyduk, evet.Şimdiden kandırmaya başladın zaten sana huysuz diyemiyecem Eski avatara uyumluydu