Çok teşekkürler. HarikaBir ömür yeter sana bu armağan
ama buda slow 😱 @MasacRE- son umudumsun galiba artık
Çok teşekkürler. HarikaBir ömür yeter sana bu armağan
Hande Yener'den bile slow şarkı hediye ediliyorsa hiç şansın yok demektir
Senin arabesk yerine bunları dinlemen lazım
Bu acı gerçeği kabullendim artıkHande Yener'den bile slow şarkı hediye ediliyorsa hiç şansın yok demektir
Yalnız abartmayın ya tam arabeskçi değilimSenin arabesk yerine bunları dinlemen lazımKulaklarının pası gitsin şöyle loopa al
Teşekkürler, hep birlikte inşallah.
Teşekkürler. Sende iyiki varsın, sakin, sabırlı ve efendi kişiliğini taktir etmişimdir herzaman. İyiki tanımışım dediğim kişilerdensinİyi ki forumda var dediklerimden birisin. Umarım uzun süre aramızda olmaya devam edersin.
Hediyelerin:
Ekli dosyayı görüntüle 58667
Dün gece ilk mesajlarıma baktım ve survivor konusunda ben 300 küsür yazmışım sen 15Nasıl 3 sene? @Dosi Bi sene survivor(şu semihli olan) izledim nasıl görmedim senieski nicklerin neler
Semihli olanda aktiftim ben daha çokDün gece ilk mesajlarıma baktım ve survivor konusunda ben 300 küsür yazmışım sen 152015 senesininki.
Senle hiç muhabbetimiz olmamış o sene.
en çok yazanların mesaj sayısı 2000-3000 birşeydi galiba
Semihli olanıda tek konuysa onada bakarım bi ara.Semihli olanda aktiftim ben daha çokDiğerlerinde yoktum. KARADAYI izlediğim için
Sanırım o zamanlar bölüm bölüm yorum konusu açılıyorduSemihli olanıda tek konuysa onada bakarım bi ara.
Ozamanlar türkçe öğretmenliği yapıyordum. İşe giderken yolda foruma girip cevaplıyordum bildirimlerigececi olma durumum yoktu o sıralar.
Bakarım başka zamanSanırım o zamanlar bölüm bölüm yorum konusu açılıyordu
sana da iyi gecelerBakarım başka zaman
Ben vaktimi 15 dakika geçirdim.
İş zamanları kendime 12ye kadar sınır verdim(sizin saatle 2). Balkabak olmak üzereyim
Uyku tutmasa, en geç 1 de uyusamda uykumu alırım
Ben uyuyayım artık. Iyi geceler
Ya beni çok duygulandırdınForumdaki 3.yılını kutlarım @Dosi umarım daha uzun yıllar burada daha da aktif bir şekilde bulunursun forumdaki sevdiğim üyelerden birisin sevmediğin bir üye mi var dersen yok tabi ama en sevdiklerimden diyeyim o zamanbiraz beklettim ama 3 gün boyunca hediye isterim dedin ben de 3 gün sonra hediyelerini vereyim dedim konuyu unutturmamak adınaşimdi sıra hediyelerinde
Öncelikle ekranların en muhteşem dizilerinden birisi olan ve senin severek izlediğin 113 bölümlük bir efsane olan Kırgın Çiçekler hediyelerini final bölümünde sana manevi destek olmak adına veriyorum
Ekli dosyayı görüntüle 58675
Sonrasında Survivor'da birisi 2016'da birisi bu sene desteklediğin isimler olan Avatar Atakan ve Nagihan Karadere
Ekli dosyayı görüntüle 58678
Ekli dosyayı görüntüle 58677
Sonrasında güzel bir İsveç hatırası bunu internetten aldım tabi İsveç mi değil mi onu bile bilmiyorum ama umarım doğrudur ve rezil olmam
Ekli dosyayı görüntüle 58676
Ve son olarak da hareketli şarkı istiyormuşsun sanırım son günlerde en çok dinlediğin şarkılardan birisi olan bu şarkıyı armağan ediyorum sana
Konunda bize verdiğin hediyeler için de teşekkür ediyorum umarım benim hediyelerimi beğenirsin tekrardan forumdaki 3.yılın kutlu olsun
Mesajıma bir Harika atmayı çok görmüşsün amaYa beni çok duygulandırdınBöylesini beklemiyordum hem duygulandırdın hemde güldürdün. Beklediğime fazlasıyla değdi
Öncelikle sevdiğini biliyordum ama en sevdiklerin arasında olmak egomu okşadı
Hiç bir detayıda kaçırmamışsın 😱 Baya güzel ayrıntılar var.
Seninle yazışmak çok keyifli ve duygular kesinlikle karşılıklı. Çok doğru bir zamanda döndün foruma ve yeniden keyif almamı aktifliğimin fazlalaşmasında seninde etkin büyükhep birlikte nice zamanlara forumda inşallah ❤
Diziye gösterdiğin manevi destek harika
Evet resim İsveç'ten, başkent Stockholm'e ait. Rezil olmadın
İyiki bi dün Nagihan dedik hemen hediye etmişF
Şarkı harikamanası benim için önemli bir şarkıve ilk hareketli şarkıda geldi nihayet
Hediye detayımı bile belirtmişsin
Teşekkürler, hem yazılar hem hediyeler 10 numara
HahahahahMesajıma bir Harika atmayı çok görmüşsün ama
Neyse önemli değil bir daha olmasınHahahahahben okuldaydım. Sana mesajı yazıncaya kadar mola vaktim bitti, yollayıp çıkmıştım
Tamam bir daha olmaz inşallah.Neyse önemli değil bir daha olmasınben de teşekkür ederim güzel sözlerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?