Şeker gibi çocugu kim sevmezHadi seni geçtim ama beni garanti seviyodur
Şeker gibi çocugu kim sevmezHadi seni geçtim ama beni garanti seviyodur
''Bende seni söyleyecektim.''
2-3 günlük konuşmamız oldu.Zaten konuşmamızın yarısı senin çirkinliğindi.
Adi olduğunu farketmen için aynaya gerek yok.
Bekle, laf bulup geleceğim.Kendinden bahsederken aynaya bakmak daha iyi olur diye vermiştim.
Bekle, laf bulup geleceğim.
Şükret benim altımda kalmadın. Oooooo konuyu kilitleyin, yetkili biri konuyu kilitlesin.Senin yerinde olsaydım benim laflarımın altında kalacağıma, lafın devamını bulamadım ama kalmazdım işte.
Dost demek daha güzel. Ağzını yaya yaya kanka ve kanki diyenleri sevmem. Ama böyle internet ortamında denince fazla gıcık olmuyorum.Neden karsisin 😱
Onun nedenini bilmem de yalnız değilsin ki forumda. 6 yılık üyesin o kadar hukukumuz var daha eskiler gitti diye olmamıştı yorumun bir de fazla melankolik geldi bastım olmamış`a
Kankan değil miyim?
SEN ADİSİN.
Vuhu hard kavgalar bayılırım hadi devam edin de ben de marketten cips alayimSenin yerinde olsaydım benim laflarımın altında kalacağıma, lafın devamını bulamadım ama kalmazdım işte.
AnlıyorumDost demek daha güzel. Ağzını yaya yaya kanka ve kanki diyenleri sevmem. Ama böyle internet ortamında denince fazla gıcık olmuyorum.
Xantier yasiyormu 😱
Şeker gibi çocugu kim sevmez
Saolun canlarım sizin için varımdimi kızz @cookies şekerimiz bizim
Yaşıyomuydun la senKankan değil miyim?
Depresif konuşmuşsun, o yüzden
Çünkü @DarkLeqenD ordan ben de ben de diyodu ve @Dosi 2 kisi demisbeni niye geçiyosun bee
Vuhu hard kavgalar bayılırım hadi devam edin de ben de marketten cips alayim
AnlıyorumBen de erkeklerin kardesim demelerine alismaya calisiyorum en basta bana kufur gibi geliyodu artik ben de diyorum
Xantier yasiyormu 😱
Saolun canlarım sizin için varım
Yaşıyomuydun la sen
Çünkü @DarkLeqenD ordan ben de ben de diyodu ve @Dosi 2 kisi demis
Sen başka bir hard'a bayılırsın da neyse.Vuhu hard kavgalar bayılırım hadi devam edin de ben de marketten cips alayim
AnlıyorumBen de erkeklerin kardesim demelerine alismaya calisiyorum en basta bana kufur gibi geliyodu artik ben de diyorum
Xantier yasiyormu 😱
Yaşıyomuydun la sen
Vuhu hard kavgalar bayılırım hadi devam edin de ben de marketten cips alayim
Xantier yasiyormu 😱
Yaşıyomuydun la sen
Bi hard derse bayilmam digerlerini severimSen başka bir hard'a bayılırsın da neyse.
Öyle amaHey allahım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?