- Reaksiyon puanı
- 18,893
- Puanı
- 1,060
Bakarim insallah bi suru bakmadigim mesaj var ozeldeHerkesmi allah allah sen özele baksana bi
Bakarim insallah bi suru bakmadigim mesaj var ozeldeHerkesmi allah allah sen özele baksana bi
Bakarim insallah bi suru bakmadigim mesaj var ozelde
Senin beni en iyi kankan olarak görmen benim de seni en iyi kankam olarak görmemi gerektirmez. Dis iz e hardkor.
Senin beni en iyi kankan olarak görmen benim de seni en iyi kankam olarak görmemi gerektirmez. Dis iz e hardkor.
Beni görmüyormussun mesela .ssSenin beni en iyi kankan olarak görmen benim de seni en iyi kankam olarak görmemi gerektirmez. Dis iz e hardkor.
''Bende seni söyleyecektim.''Ben görüyorum dememiştim.
2-3 günlük konuşmamız oldu. Zaten konuşmamızın yarısı senin çirkinliğindi.Beni görmüyormussun mesela .ss
Kaknemilla cennetinden fırlamış kaknem 😱
O zaman aenin çirkinliğinden bahsedelim biraz da''Bende seni söyleyecektim.''
2-3 günlük konuşmamız oldu. Zaten konuşmamızın yarısı senin çirkinliğindi.
Çevrem beni yakışıklı biri olarak nitelendirir. Hiçbir kız nitelemedi, sadece gözlerimi övdüler. Bilmiyorum belki çevrem de ben üzülmeyeyim diye yakışıklısın diyorlardır, yüksek bir ihtimal bu. Bende kendimi vasat ve vasat altı olarak görüyorum, gözler kurtarıyor beni.O zaman aenin çirkinliğinden bahsedelim biraz da
Çevrem beni yakışıklı biri olarak nitelendirir. Hiçbir kız nitelemedi, sadece gözlerimi övdüler. Bilmiyorum belki çevrem de ben üzülmeyeyim diye yakışıklısın diyorlardır, yüksek bir ihtimal bu. Bende kendimi vasat ve vasat altı olarak görüyorum, gözler kurtarıyor beni.
Yeşilin tonları, mavinin tonları, ela, gri. Bu zamana kadar bu yorumlar yapıldı gözlerim hakkında.Gözlerin ne renk ki senin
Yeşilin tonları, mavinin tonları, ela, gri. Bu zamana kadar bu yorumlar yapıldı gözlerim hakkında.
İlla ki bir gün atarım fotoğraf.OO ela gözler güzel olur ben çok severim ela gözleri ah hiç bir zaman göremicez o gözleri
İlla ki bir gün atarım fotoğraf.
Ben ve @vadikızıAnlastigim cok kisi var hatta anlasamadigim kimse yok artik
Ama samimiyet kurdugum yazismayi sevdigim en az 10 kisi vardir forumda ama iki kisi var özel bir yere sahip kendileri. Isim vermeyecem az ortaligi karistirayim
O iki kişiden biri benim de, diğeri kim merak ettim.Anlastigim cok kisi var hatta anlasamadigim kimse yok artik
Ama samimiyet kurdugum yazismayi sevdigim en az 10 kisi vardir forumda ama iki kisi var özel bir yere sahip kendileri. Isim vermeyecem az ortaligi karistirayim
Benim de gözlerimi begenirlerÇevrem beni yakışıklı biri olarak nitelendirir. Hiçbir kız nitelemedi, sadece gözlerimi övdüler. Bilmiyorum belki çevrem de ben üzülmeyeyim diye yakışıklısın diyorlardır, yüksek bir ihtimal bu. Bende kendimi vasat ve vasat altı olarak görüyorum, gözler kurtarıyor beni.
Hadi seni geçtim ama beni garanti seviyodurhadi bambaşka iki kişi ise
Hadi seni geçtim ama beni garanti seviyodur