mahalleden 1 tane kız arkadaşım varmahallenin kızlarını toplayıp foruma üye yapsaydın görürdün![]()
mahalleden 1 tane kız arkadaşım varmahallenin kızlarını toplayıp foruma üye yapsaydın görürdün![]()
senin yüzünden artık hiç bi konuya cevap yazmıcamama beklentimi boş çıkarmadın beee hacı![]()
Ama amasenin yüzünden artık hiç bi konuya cevap yazmıcam![]()
sen üye olmadan önce hatta domino etkisi yaratmıştı o da bi kız getirmişti sonra o da bi kız şimdi kimse yok he bide zeynep vardı ben gelmeden önce sonra bi gün buluştuk o günden sonra pek girmez oldu 😛 benmi kaçırdım yoksabenim üye olmadan önce zamanda mı getirdin yoksa bu yılda mı![]()
aslında bu cesaretten çok saflık oluyo sanırım herkes yanlış tanıyo ya beniAma amaBen senin harbiliğinden cesaretinden dolayı demiştim, kötü niyetimden değil
![]()
Yoooaslında bu cesaretten çok saflık oluyo sanırım herkes yanlış tanıyo ya beni![]()
heh işte bunu duyma yeterli -kafa kızsınYoooKötü bişey olarak söyleseydim zaten "senden böyle bişey bekliyordum" diye ulu orta demezdim
Aksine oldugu için yazdım -ki hala kafa kızsın
Değişme böyle kal
![]()
Seni forum içinde böyle tanıdım, bunu sana önceden de demiştimheh işte bunu duyma yeterli -kafa kızsın![]()
öyleyimdir öyleyimdir havalanayım birazcıktaSeni forum içinde böyle tanıdım, bunu sana önceden de demiştim![]()
vardı vardıSanki bu forumda da vardı bir aralar.
emin değilim , kesin olsa söylerdimne vardı? kim kimle mercimeği fırına vermiş?
Sanki bu forumda da vardı bir aralar.
hayırlısı be gülümNe o forumda ne ben formda kafana takma böyle şeylere gül geç be gülüm![]()