mahalleden 1 tane kız arkadaşım var yetmezdi ayrıca zamanına getirmiştim bi tane kaçırdınız kızımahallenin kızlarını toplayıp foruma üye yapsaydın görürdün
mahalleden 1 tane kız arkadaşım var yetmezdi ayrıca zamanına getirmiştim bi tane kaçırdınız kızımahallenin kızlarını toplayıp foruma üye yapsaydın görürdün
senin yüzünden artık hiç bi konuya cevap yazmıcamama beklentimi boş çıkarmadın beee hacı
Ama ama Ben senin harbiliğinden cesaretinden dolayı demiştim, kötü niyetimden değilsenin yüzünden artık hiç bi konuya cevap yazmıcam
sen üye olmadan önce hatta domino etkisi yaratmıştı o da bi kız getirmişti sonra o da bi kız şimdi kimse yok he bide zeynep vardı ben gelmeden önce sonra bi gün buluştuk o günden sonra pek girmez oldu 😛 benmi kaçırdım yoksa @Southern nerdesiinnnnbenim üye olmadan önce zamanda mı getirdin yoksa bu yılda mı
aslında bu cesaretten çok saflık oluyo sanırım herkes yanlış tanıyo ya beniAma ama Ben senin harbiliğinden cesaretinden dolayı demiştim, kötü niyetimden değil
Yooo Kötü bişey olarak söyleseydim zaten "senden böyle bişey bekliyordum" diye ulu orta demezdim Aksine oldugu için yazdım -ki hala kafa kızsın Değişme böyle kalaslında bu cesaretten çok saflık oluyo sanırım herkes yanlış tanıyo ya beni
heh işte bunu duyma yeterli -kafa kızsınYooo Kötü bişey olarak söyleseydim zaten "senden böyle bişey bekliyordum" diye ulu orta demezdim Aksine oldugu için yazdım -ki hala kafa kızsın Değişme böyle kal
Seni forum içinde böyle tanıdım, bunu sana önceden de demiştimheh işte bunu duyma yeterli -kafa kızsın
öyleyimdir öyleyimdir havalanayım birazcıktaSeni forum içinde böyle tanıdım, bunu sana önceden de demiştim
vardı vardıSanki bu forumda da vardı bir aralar.
emin değilim , kesin olsa söylerdimne vardı? kim kimle mercimeği fırına vermiş?
Sanki bu forumda da vardı bir aralar.
hayırlısı be gülümNe o forumda ne ben formda kafana takma böyle şeylere gül geç be gülüm