- Reaksiyon puanı
- 60,700
- Puanı
- 1,060
Evet baya hızlandırdı
Kimdi o sıralamada kaymaya sebep olacak banlı kişi şu anda kafam almadı
Elbette hak ediyor
Evet baya hızlandırdı
DenizEvet baya hızlandırdı“Yakında”, “çok yakında” oldu bir anda
Kimdi o sıralamada kaymaya sebep olacak banlı kişi şu anda kafam almadı
Elbette hak ediyorSen çok çenebaz değildin de hep etkinlikler işte
Pandemide Var Mısın Yok Musun ile de baya yazmışsın
![]()
Aa evet o yok olmuş sıralamadan o sayede ilk 5 olmuşsun
Aaaaaaa planlara bak 😱
Kalemini kırdıkAaaaaaa planlara bak 😱
Ne planı. Sadece olunan şeyleri diyoruz. Plan yapsam sen gibi her mesajıma 2682828 tane üye etiket edip dururumAaaaaaa planlara bak 😱
Yok kesmeye gerek yok, o zirvede olsun aman. O kadar mesajı var
Sen de yapmalısın belki de işin ucunda zirve varNe planı. Sadece olunan şeyleri diyoruz. Plan yapsam sen gibi her mesajıma 2682828 tane üye etiket edip dururum@Bully
Her şey senin içinTeşekkürler![]()
Sen yüzdelikle yetin o zaman tamamYok kesmeye gerek yok, o zirvede olsun aman. O kadar mesajı var
Yüzdeliğe vursak belki ben öndeyim![]()
Aman ben zaten yeterince zirveyim. Yazılı olmayan bir kural buSen de yapmalısın belki de işin ucunda zirve var
------
Her şey senin için![]()
O da doğru, forumun yazılı olmayan kuralı Dosi’nin her daim zirvede olmasıdırAman ben zaten yeterince zirveyim. Yazılı olmayan bir kural bu@xemrexxx
Bize zirve yakışırO da doğru, forumun yazılı olmayan kuralı Dosi’nin her daim zirvede olmasıdır![]()
Ne boncuğu ?Bize zirve yakışır
Bugüne yorucu bir gün oldu, arkadaşım aradı şimdi. Acaba ütünün fişini çektim mi diyor. Çok panik biri.
Gidip kontrol edecek :/
Bugün hepimiz yorulduk. Şu an böyle emin olmaması normal.
İş yerinde boncukları ütüleme durumu var![]()
KesinlikleBize zirve yakışır
Bugüne yorucu bir gün oldu, arkadaşım aradı şimdi. Acaba ütünün fişini çektim mi diyor. Çok panik biri.
Gidip kontrol edecek :/
Bugün hepimiz yorulduk. Şu an böyle emin olmaması normal.
İş yerinde boncukları ütüleme durumu var![]()
Kalemini kırdık![]()
Ne planı. Sadece olunan şeyleri diyoruz. Plan yapsam sen gibi her mesajıma 2682828 tane üye etiket edip dururum@Bully
Iyyyyçarpıklar alın sizeTeşekkürler![]()
Herkes yoruldu. Genel olarak yorucu bir gündüKesinlikle
Bu panik arkadaş iş yerindeki panik arkadaş mı yoksa?Yorgunluktan kafasının gitmesi normal karşılanabilir.
Zeynep çok tatil yaptı, onu yoralım mı dediler acaba. Dinlen bakalım güzelce![]()
Bunu alıyoruz:Ne boncuğu ?![]()
Çamaşır ütülemeyi sevmediğini yazmışsın, boncuk ütülemek zor mu?Herkes yoruldu. Genel olarak yorucu bir gündü
Bunu alıyoruz:
Diziyorlar böyle, ütülüyoruz ve böyle oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 133951Ekli dosyayı görüntüle 133952Ekli dosyayı görüntüle 133953Ekli dosyayı görüntüle 133954
Fazla yapınca yapışıyor. Bazen yanlışlıkla elin deyse dağılıyor emek boşa gidiyor yani evet zorÇamaşır ütülemeyi sevmediğini yazmışsın, boncuk ütülemek zor mu?![]()
O zaman boncuk ütüleyen çamaşır da ütüler canımFazla yapınca yapışıyor. Bazen yanlışlıkla elin deyse dağılıyor emek boşa gidiyor yani evet zor. Dikkat isteyen bir durum