Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dosi
Kaçmış pis güneş :A Orucun da etkisiyle soğukluğu hissetmen normal tabii :A

Ah senin şu otobüse yetişme çabaların :A Şu anda da koştuğun için soğuğu hissetmiyorsun :A
5 dakika 15 dakikaya bedel olduğu için yetişmek gerek :A
Okulun iki ayrı noktasında durak var. Aşağıda belirince yukardakine koşuyorum. Benim için 1 dakika bile önemli. İftara yemek yetiştirmek için :A
Bir tek çorbam eksik. Kafam rahat biraz :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
5 dakika 15 dakikaya bedel olduğu için yetişmek gerek :A
Okulun iki ayrı noktasında durak var. Aşağıda belirince yukardakine koşuyorum. Benim için 1 dakika bile önemli. İftara yemek yetiştirmek için :A
Bir tek çorbam eksik. Kafam rahat biraz :A
Aynen, kaçırdın mı sıkıntı :A İki durak olması iyiymiş bari :A Vakit bu aralar senin için çok kıymetli evet hem otobüse yetişip hem de iftara yemek yetiştirebildin mi senden mutlusu yok :A

Çorbayı da yaparsın sen hızlı bir şekilde :A Ben de hasta çorbamı içtim, bakalım :A Etkisini gösterir herhalde :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen, kaçırdın mı sıkıntı :A İki durak olması iyiymiş bari :A Vakit bu aralar senin için çok kıymetli evet hem otobüse yetişip hem de iftara yemek yetiştirebildin mi senden mutlusu yok :A

Çorbayı da yaparsın sen hızlı bir şekilde :A Ben de hasta çorbamı içtim, bakalım :A Etkisini gösterir herhalde :A
Şifa olsun inşallah.

Benim boğaz birden bir tuhaflık belirdi gün içinde. Hastalıktan dönen arkadaşlar oldu. Bende o meşhur çorbamdan yapacağım. Ne kadar kurtarırsam artık :A

• Beğendim
Reactions: Bully
Şifa olsun inşallah.

Benim boğaz birden bir tuhaflık belirdi gün içinde. Hastalıktan dönen arkadaşlar oldu. Bende o meşhur çorbamdan yapacağım. Ne kadar kurtarırsam artık :A
Aa genel bir salgın var belli ki bu aralar :A İnsanlar birbirinden kapıyor hastalık işte, inşallah hastalıktan dönen arkadaşlar yüzünden senin hastalık nüksetmez. Meşhur ve sihirli çorban kurtaracaktır seni her zamanki gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi