Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dosi
Tebrik ederim.
Başarılarının devamını dilerim.

• Harika
Reactions: Dosi
Serdar gelmeyi iptal etmişse annen oldukça haklı :A kısmet olmayınca olmuyor.
Belki başka zamana :A
------

Niye yapılmasın? :A
Ölmeden önce Serdar konserine gidilip kendisiyle resim çektirilecek :A Var bir hayalim :A

• Güldürdün
Serdar gelmeyi iptal etmişse annen oldukça haklı :A kısmet olmayınca olmuyor.
Belki başka zamana :A
------

Niye yapılmasın? :A
Filipinli, Ukraynalı, Bulgar, Arnavutluk ve Balkanlar birtakim bazı insanlarla bir arada bulundum biraz zaman onlarla sohbette genelde dışarda yediklerini söylediler o yüzden :D

Almanci tanıdıklarım genelde evde yiyorlardı :D

Avusturya var mesela onlar akşam için hep dışardan ev yemeği söylüyorlar mis

Ama Filipinli en iyisi eve sadece uyumak için geliyoruz diyordu tam bana göre ve o sarışındi 😁🤭

• Güldürdün
Ölmeden önce Serdar konserine gidilip kendisiyle resim çektirilecek :A Var bir hayalim :A
Hadi inşallah diyelim :A
Filipinli, Ukraynalı, Bulgar, Arnavutluk ve Balkanlar birtakim bazı insanlarla bir arada bulundum biraz zaman onlarla sohbette genelde dışarda yediklerini söylediler o yüzden :D

Almanci tanıdıklarım genelde evde yiyorlardı :D

Avusturya var mesela onlar akşam için hep dışardan ev yemeği söylüyorlar mis

Ama Filipinli en iyisi eve sadece uyumak için geliyoruz diyordu tam bana göre ve o sarışındi 😁🤭
Hazıra dağ dayanmaz :A
Ya şimdi durum şöyle:
İsveçliler donmuş mikroda ısıtılıp yenen yemekleri çok tüketirler. Yemek kültürümüz çok farklı.
Benim bir yanım Türk malum. Ben Türk kültürünüde yaşıyorum. Dışarda yemek kültürümüz Türkiye gibi değil. Evde yemek yapma yaygındır bizde (en azından düzenli bir hayatı olanlar)
Türkiye’de ise aksine dışarda çok yeriz :A burada o kültür çok olmadığı için (Türk yemekleri lezzetli). Sürekli dışardan yemek sıkıyor bir yerden sonra. Dozunda yapmak daha iyi. Ben mecbur olmadıkça. Arkadaşlar ile dışarı çıkmadıkça ayda 1 yemek yerim dışarda ama tatilde haftada bir kaç kere yaparım bunu :A