The_Erinch
Süper Favori Üye
Teşekkürler. Darısı başına 🤗Tebrik ederim.
Başarılarının devamını dilerim.
Ölmeden önce Serdar konserine gidilip kendisiyle resim çektirilecekSerdar gelmeyi iptal etmişse annen oldukça haklıkısmet olmayınca olmuyor.
Belki başka zamana
------
Niye yapılmasın?![]()
Filipinli, Ukraynalı, Bulgar, Arnavutluk ve Balkanlar birtakim bazı insanlarla bir arada bulundum biraz zaman onlarla sohbette genelde dışarda yediklerini söylediler o yüzdenSerdar gelmeyi iptal etmişse annen oldukça haklıkısmet olmayınca olmuyor.
Belki başka zamana
------
Niye yapılmasın?![]()
Hadi inşallah diyelimÖlmeden önce Serdar konserine gidilip kendisiyle resim çektirilecekVar bir hayalim
![]()
Hazıra dağ dayanmazFilipinli, Ukraynalı, Bulgar, Arnavutluk ve Balkanlar birtakim bazı insanlarla bir arada bulundum biraz zaman onlarla sohbette genelde dışarda yediklerini söylediler o yüzden
Almanci tanıdıklarım genelde evde yiyorlardı
Avusturya var mesela onlar akşam için hep dışardan ev yemeği söylüyorlar mis
Ama Filipinli en iyisi eve sadece uyumak için geliyoruz diyordu tam bana göre ve o sarışındi 😁🤭
Teşekkür ederim.nice yıllara ve mesajlara @Dosi
hediyede çok sevdiğim bir yaz dizisinden iki favori karekterimin sahnesinden.umarım beğenirsiniz.
Ooooo hediyeler şahaneTebriks dış minnak
Boş zamanında da bunu izle
Aslımda hediyem buydu senin geçiş saatini kaçırdık
aaa ne yapıyorsun be.@Dosi hızını alamamış ve 91000 mesaj sayısına ulaşmış bile![]()
Yönetim işleri yoğun demek, ondan böyle olduaaa ne yapıyorsun be.
Yönetimde çok işlerim vardı, onun sonucu![]()
Sen şansını fazla zorluyor gibisin. Biraz frenle. Sana ufak bir tavsiyeYönetim işleri yoğun demek, ondan böyle olduForumda pek aktif olmayıp yönetimde harıl harıl çalışıyor admin hanım
Bu arada benim de mesaj sayım arttı gibi geldi bana. Yanılıyor muyum acaba?![]()
Naptığımı anlamadım ama olur frenleyeyimSen şansını fazla zorluyor gibisin. Biraz frenle. Sana ufak bir tavsiye
Senin mesajına hakim değilim. 4 Ocak tarihinde 80 bin yazmıştın. Normal bir artış gibi
Yaza kadar ne yazarsam. Sonrası duraklama benim içinNaptığımı anlamadım ama olur frenleyeyim
2 ayda 2000 artış normal elbet. Ben yanlış düşündüm herhalde.
Bakalım yeni kulüplere ne zaman gireceğiz ikimiz de
Tahminime göre Haziran gibi ara verirsin, kaçında bilemem. Temmuz ayı boyunca olmayacağın kesinYaza kadar ne yazarsam. Sonrası duraklama benim için
Aslında artık duraklama moduna girdim gibi. Bu ara çok keyfim yok enerjim düşük
Salı ve Çarşamba forumda aktif olmama durumu haricinde problem yokHelal ve pazartesiden cumaya 1k mesaj
------
Persembeymis bugün
Bu sene erken kaybolmayı planlıyorum. Yani komple yok olur muyum bilmiyorum ama konularda aktif olmayacağım kesinTahminime göre Haziran gibi ara verirsin, kaçında bilemem. Temmuz ayı boyunca olmayacağın kesinHer seneki klasiğin.
Aynen bu ara duraklama modundasın ve enerjin düşükAa keyfin iyi olsun be, boşver dış faktörleri. Önemli olan sensin
![]()
Nereye kayboluyosun evleneyim felan deme admin lazım bizeSalı ve Çarşamba forumda aktif olmama durumu haricinde problem yok
Bu sene erken kaybolmayı planlıyorum. Yani komple yok olur muyum bilmiyorum ama konularda aktif olmayacağım kesin![]()