Teşekkür ederimHarunnncum senin konun gerçekten harika yani soruların her şeyin tebrik ederim
Ama konukla ilgili sorunum var
Bir dahakine starcı birini alırsan o konunu 100 kere okurum![]()
teşekkür ederim
Sağol , bu bölüm sana uygun birsey var mıydıOkumuştum önceden, yorum koymamışım. Emeğine sağlık![]()
Sağol , bu bölüm sana uygun birsey var mıydı![]()
@Harunnn60 senin yorumun olmadan bu bölümü bitiremez.[emoji1] [emoji1] @RüzgarGülüOkumuştum önceden, yorum koymamışım. Emeğine sağlık![]()
Nickinin anlamını merak ediyordumSağol , bu bölüm sana uygun birsey var mıydı![]()
Kırmayalım bizde yorum koyarım birşey olmaz@Harunnn60 senin yorumun olmadan bu bölümü bitiremez.[emoji1] [emoji1] @RüzgarGülü
@RüzgarGülü iyi yerden yakaladın.Nickinin anlamını merak ediyordum
Kırmayalım bizde yorum koyarım birşey olmaz![]()
TeşekkürlerNickinin anlamını merak ediyordum
Kırmayalım bizde yorum koyarım birşey olmaz![]()
Konuda cevap vermişim buna gözünden kaçtı galiba.
Konuda açıklamış zaten nickinin anlamını
Okumadıgın belli
ÇaktırmaKonuda açıklamış zaten nickinin anlamını![]()
Konuda cevap vermişim buna gözünden kaçtı galiba.![]()
Okumadıgın belli![]()
Aaa sizde bölümün geçtiğini kaç gün olmuş unutkan kişiliğim var.Konuda açıklamış zaten nickinin anlamını![]()
Kimse Sana saygısızlık yapmadı kiAaa sizde bölümün geçtiğini kaç gün olmuş unutkan kişiliğim var.
Bana yapılan saygısızlıgi ne severim nede yaparım. Sonuçta beni etiketlemisin ben onu okumak zorundayım.Bana değer verene bende vermeye çalışırım .Sonuçta emek ve KUL HAKKI var. [emoji1]
Resmen bana okumadın dedin resmen. [emoji20]Kimse Sana saygısızlık yapmadı ki![]()
Yok artıkResmen bana okumadın dedin resmen. [emoji20]
Bu bana çok ağır geldi.
Beni etiketlemessen artık sevinirim.[emoji683]