evetprogramın hit rekoru bu bölümde dimi?@Harunnn60
evetprogramın hit rekoru bu bölümde dimi?@Harunnn60
Tüm okuyanlara, beğenenlere tekrardan teşekkür edelim o zaman.evetnormalde hep 1000 sınırında kalıyordu şimdi 1241 olmuş , beğeni sayısıda 31 olmuş
umarım beğenen olurTüm okuyanlara, beğenenlere tekrardan teşekkür edelim o zaman.
Beğeni sayısı manidar olmuş 1 kişi daha beğense güzel olurdu.
Beğendim.Tüm okuyanlara, beğenenlere tekrardan teşekkür edelim o zaman.
Beğeni sayısı manidar olmuş 1 kişi daha beğense güzel olurdu.
Bugüne kadar nerdeydinBeğendim.
Valla beğendim diye hatırlıyordum baktım beğenmemişim. Hemen bağır zaten.Bugüne kadar nerdeydin
Teşekkür ederim kanka beni bir dertten kurtardın şu an.
Kanal D'ci ya ondandır kanal d ciler hep böyleValla beğendim diye hatırlıyordum baktım beğenmemişim. Hemen bağır zaten.Demi @*YıldırıM* hemen bağırıyor. :/
Beğenimi çekerim he benle iyi geçin.
Mesajlarına bak belki birsey gelmiştirValla beğendim diye hatırlıyordum baktım beğenmemişim. Hemen bağır zaten.Demi @*YıldırıM* hemen bağırıyor. :/
Bağırırım ben tepemin tasını attırmayın.Valla beğendim diye hatırlıyordum baktım beğenmemişim. Hemen bağır zaten.Demi @*YıldırıM* hemen bağırıyor. :/
Yüzüm gülmedi tüm trajediler beni buluyor.
Üniversite kazandın bundan başka büyük mutluluk varmıYüzüm gülmedi tüm trajediler beni buluyor.
Çok özür dilerim , bildirim gelmemişBölüme genel olarak baktım ve Bully kardeşimin keyifli sahbeti gayet akıcı olmuş. Güzel bölüm yine emeğinize sağlık.Biraz cevaplar uzun olunca paragrafların başlarını ve sonlarıonı okuduğum gerçeğini belirteyim.
Çok özür dilerim , bildirim gelmemişteşekkür ederimgüzel yorumları için
SağolBende güzel ve özel bölüm için tebrik ederim tekrardan.Başarılarının devamını dilerim.
Sağolen iyi hit ve en çok beğeniyi bu bölüm aldı bu arada
Mr.At sana selamı varmışTebrikler.
Mr.At sana selamı varmışözletmişsin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?