Forum Süper Kahraman Ekibi Kuruluyor! Kim, Hangi Rolde Olurdu?

Benim hayatım yalnızlık. Ne doğru dürüst arkadaṣım oldu, ne bir dost. Aṣkı rafa kaldırdık zaten. Covboy fazla gelir bana. Ben sakince köṣemde oturur, izlerim sigaramla artık.

Benim hayatım yalnızlık. Ne doğru dürüst arkadaṣım oldu, ne bir dost. Aṣkı rafa kaldırdık zaten. Covboy fazla gelir bana. Ben sakince köṣemde oturur, izlerim sigaramla artık.
Aşk neymiş zaten salla reyiz. Ömrün sonunda güzellik bitince anlar herkes yediği naneleri boşver.

Reactions: Yakamoz-Asi
@Zeyno Sırların mı birikti, yandaş ve sırdaşmı arıyorsun..Sırdaş Bacımız.. Kimsenin yalaklığını yapmadan, kendi ayakları Üzerinde durabilen Bacımız 😎😎

Tabiii şarkım bile var benim sırların içinden canım koşarak koşarak gel bana gelllllllllllll

İnṣallah. Sigara, araba ve ben. Artık hayat böyle.
Arabada kızlar cistak cistak müzik elinizde gitar kızlar üstü açık arabada saçlar dalgalanıyor. Neyse bu kadar yeter @Mr.At dayanamaz şimdi

@Yakamoz-Asi

Ulaaa pinti herif
En huzurlu, refahı yüksek, enflasyonu sıfır olan ülkede yaşıyorsun halen dertlisin

Bunu Dert Man yapalım, dünyadaki tüm dertleri sırtlasın. @RüzgarGülü
Dert Man çok iyi ya

------

Çılgın Doktor @Gerekli24 yaşam için gerekli çoğu ilaç ve forumda haplar hakkındaki konularının sahibi

Son düzenleme:
Çok ısrar ettiniz patlat gelsin be @Mr.At araya şiir de sıkıştır akıllarını al
Güllerin içinden koşarak gelirim sana,
Sırların perdesi kalkınca
Hadi dansa kalkalım
Gözlerin gözlerime değecek
Yeşil ve kahverengi buluşacak
Sonbahar tekrar gelecek sokaklarımıza...

------

O değil de sayin at seni nasıl bir süper kahraman karakteri yapacak çok merak ediyorum. Tanrıça felan yapar muhtemelen
@Mr.At
Kerem ile Aslı hikayesini bilir misin?
Zeyno orada Aslıdır.
Ben bir ah ateşinde yanan bir keremim...

Ben bir kız üzüldüğünde dayanamıyorum Balık burcu olduğum için gidip çikolata aldım hava kötü olmasa İrlanda’dayken Dondurma alacaktım cornetto alacaktım @Yakamoz-Asi

Reactions: Yakamoz-Asi
Eskidendi o dostum kayyum atandı artık yerime her an gözaltına alınabilirim 😂😂
Hahaha atanan kayyum kimmiş ya

Güzel bağladın yine sayın At peki Zeyno yu hangi süper kahraman olarak hayal ediyorsun Aslı mi gözünde yani kahraman olarak. Özel güçleri felan yok mu

Reactions: Zeyno