YENİ
FORUM|MAGAZİN
mrt-06 : TVen iç yapımlar ekibi tarafından hazırlanan Forum Magazin'e hoş geldiniz değerli izleyiciler birazdan olay haberler ve çarpıcı röportaj ile başlayacağız. Umarım keyifli bir vakit geçirirsiniz şimdi Forum Magazin başlasın ! İlk olarak geceler turumuz var.
GECELERDE OLAY VAR !
Olay yeri Salı reyting sonuçları, başrollerde Takas ve EveN aslında konu bilindik her hafta ki tartışmaları ancak haber niteliği yapan unsur ise bu sefer ki tartışma yaklaşık 10 sayfa sürdü.
Tablolar ortaya çıktı gece yarısı biten olayda yine sonuca ulaşılamadı.
Charming Forumdan Ayrıldı !
Geçtiğimiz günlerde forumdan ayrılma kararı alan sevilen üye Charming gecelerde muhabirimizin sorusunu yanıtladı @charming muhabirimize biraz dinlendikten sonra tekrar foruma dönebileceğini söyledi.
--- ( Bant girer ve stüdyo bölmüne girer )
mrt-06 : Sırada ki haberimiz forumda bomba etkisi yarattı geçen günlerde forumda çıkan kavga herkesi çok şaşırttı şimdi önce haberimizi izleyelim sonra ünlüler bu olaya ne demiş ve olayın iç yüzü neymiş açıklayalım.Geçtiğimiz günlerde forumdan ayrılma kararı alan sevilen üye Charming gecelerde muhabirimizin sorusunu yanıtladı @charming muhabirimize biraz dinlendikten sonra tekrar foruma dönebileceğini söyledi.
--- ( Bant girer ve stüdyo bölmüne girer )
Olay şakadan ibaretmiş açıkçası çok güldük şakalarına (!) Peki üyeler bu duruma ne yorum yaptı?
Buğra :
Kendi profillerinde mesajlaşılırken gerçek kavga sandım ama Şu Anda Ne Düşünüyorsun?'a yazmaya başladıktan sonra gerçek olmadığını anladım. Komik değildi. :biggrin:
Ozan :
İnandırıcı değildi. :biggrin:
Revan:
Hiç yakıştırmadım kendilerine. Söyledikleri lafları da onlara yakıştırmadım. Bu konuda onlaraa tek kelimeyle bir söz söyledim zaten.
Abdullah :
Hiç inandırıcı gelmemişti açıkcası ve de şaka olduğunu da sonradan belirttiler zaten. Böylesine sağlam bir arkadaşlığın, saçma bir nedenden dolayı bitirilemeyeceğini birçok kişi anlamıştır. Her ne kadar ortada şaka olsa bile, arkadaşlıklarının sağlam olduğunu göstermeleri kendileri için iyiye işaret. Böylesine sağlam, samimi arkadaşlıkların her geçen gün artması dileğiyle.
Mustafa :
Melih :
Ömer :
kizlarin sacma kavgasi olarak dusunuyorum. Dizikolige gelince onun almilanin seviyesine dusmesini beklemexdim. Bunlar reklam kokan hareketler bence almila tekrar gundemfe olmak istiyor...
Melih :
Güzel şaka olacaktı, ama gereksiz uzattılar. Benim için profil mesesajlarında bile tartışmışlar :biggrin: Güzel olackatı ama 2,5 saat bıkmadan konuştular, insaf yani :biggrin:Kısa olsaydı daha güzel olacaktı.
Ömer :
Cok sacmaydi. Ukalaca bir tarzdi. Amacida cok mantiksizdi. Birde özel mesaj yolu ile durumu kurtarmaya calistim. Yazik verdigim emeklere. Cok sinirliyim.
mrt-06 : İçlerinden şakayı tek beğenen @XanTier yani Melih neyini komik bulduğunu anlam veremedik açıkcası.
Şimdi sırada ki haberimiz forumun süper starı genç şarkıcı @denizz19'la ilgili Deniz'i muhabirlerimiz forumun ıssız konularında buluyor işte haberimiz.
---- ( Stüdyodan röportaj yerine bant girer. )
Muhabir : Merhabalar nasılsınız?
Denizz19 : İyiyim. Sağolun sizleri gördüm daha iyi oldum.
Muhabir : Birkaç sorumuz olacaktı aslında sizi hazır yakalamışken, Forumun hayvan severliği hakkında ne düşünüyorsun?
Denizz19 :
Forumun hayvanseverliğini net olarak anlayamadım. Ama gözlemlediğim kadarıyla hayvanlara dokunamayacak kadar sevmeyen kişiler var. Onun dışında net bir hayvan sevgisi var diyemiyorum nedense. Hayvanlar ile açtığım pek çok konuya ilginin az olması çok üzücü.
Muhabir : Haklısınız , peki Yeni bir şarkı seslendirecek misin?
Denizz19 :
Vakit bulursam elbette ki bir şarkı değil pek çok şarkı seslendirip sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Ama çalıştığım için pek vakit bulamıyorum bu aralar.
Muhabir : Şarkı söylemeni geliştircekmisin konuda ki hedefin ve hayallerin neler?
Denizz19 :
Müzik benim için ekmek su gibi bir şey. Olmazsa sanırım hayat tam anlamıyla ilerlemezdi benim için. Şarkı söylemeyi ilerletmekten ziyade zaten kendi kendime pek çok prova yapabiliyorum. Ama ciddi anlamda şuan için öyle bir hedefim yok.
Muhabir : İdolüm dediğin bir sanatçı var mı?
Denizz19 :
Sıla ve Gökhan Özen kesinlikle.
- - - - ( Bant girer ve stüdyo )
mrt-06 : TVen İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan programımızın sonuna geldik umarım iyi vakit geçirmişsinizdir haftaya 17.30'da görüşmek üzere iyi hafta sonları.
--- Röportajlar tamamı ile üyelerin verdiği cevaplardır. ---
Program @OzaN tarafından izin alınmıştır.
Moderatörün son düzenlenenleri: