RüzgarGülü
Favori Üye
Çok teşekkür ederim Serhan.S.G.A.T. post: 1369749' Alıntı:15 puan
video çok güzel olmmuş.Yalnız üyeler kısıtlı galiba
cevaa post: 1369763' Alıntı:Güzel olmuş
15 verdim
Olayı sen çıkarda hareketlensin bari.:5:RüzgarGülü post: 1370623' Alıntı:Sakayla forum mu hareketlenecek hahaha
Ben silah sıkarım desem kuru tabanca çıkar artık geçti bendenmrt-06 post: 1370631' Alıntı:Olayı sen çıkarda hareketlensin bari.:5:
Eklendi.çocuklarduymasın post: 1370474' Alıntı:Güzel olmuş ama kısa olmuş.Puanım 13 Mobil
Herkese açık hale getirdim.EveN post: 1370512' Alıntı:Bu arada puanları niye gizli yapıyorsun? Furkan nasıl hesaplayacak?
Tıklanınca gözükmüyor?darksaal post: 1370835' Alıntı:Eklendi.
Herkese açık hale getirdim.
RüzgarGülü post: 1370690' Alıntı:Ben silah sıkarım desem kuru tabanca çıkar artık geçti bendenevilish:evilish:
Ha forumu hareketlendirebilecek biri varsa Almila onlardan birisi değil bunu garanti ederim
. @takas paparazilere yakalanmışınŞakaya güldün mü onu soracam sana ?
Almila ile aranızda bi sorun mu oldu?RüzgarGülü post: 1370690' Alıntı:Ben silah sıkarım desem kuru tabanca çıkar artık geçti bendenevilish:evilish:
Ha forumu hareketlendirebilecek biri varsa Almila onlardan birisi değil bunu garanti ederim
. @takas paparazilere yakalanmışınŞakaya güldün mü onu soracam sana ?
Aga dizi kolikle Almila birbirlerine çok fena kızdılar sonrada şaka diye söylediler ama birbirlerine çok ağır sözler söyledilertakas post: 1370955' Alıntı:aga ben şakayı makayı görmedim merak edip bakmadım bile ne olmuş diye saçma sapan işler dediğin gibi şakayla forum mu hareketlenir
Videoyu izlediysen kısa bir özeti var.takas post: 1370955' Alıntı:aga ben şakayı makayı görmedim merak edip bakmadım bile ne olmuş diye saçma sapan işler dediğin gibi şakayla forum mu hareketlenir
belki söyleyecek birşeyim yoktur belkide anlatmıyorumdur ama ne yapıyorsam iyi olan şey merak etmemrt-06 post: 1370966' Alıntı:Özelden de anlatabilirsin Mustafa.
RüzgarGülü post: 1370985' Alıntı:
belki söyleyecek birşeyim yoktur belkide anlatmıyorumdur ama ne yapıyorsam iyi olan şey merak etmebenden sana haber yok
Hadi @takas şaka yapalım forumda ilgi çekelim
Tamam ama sonunda şaka yaptık diyecez ve çok eğlenecez tamam mı ?takas post: 1370989' Alıntı:olm bunu özelden ayarlamamız lazımdı onlar öyle yapmış ya
RüzgarGülü post: 1370993' Alıntı:Tamam ama sonunda şaka yaptık diyecez ve çok eğlenecez tamam mı ?
Onlar birbirlerine şakadan küfür filanda etmiş bizim daha etkili sözler bulmamız lazım sen yav hehe den gir bende başka birşey bulurum forum uçartakas post: 1370994' Alıntı:tmm ama biraz uzatalım forum hareketlensin
RüzgarGülü post: 1371002' Alıntı:Onlar birbirlerine şakadan küfür filanda etmiş bizim daha etkili sözler bulmamız lazım sen yav hehe den gir bende başka birşey bulurum forum uçarbuldum biz 5-6 kişi olalım herkes tek olsun herkes birbirine laf atsın
dizi kolik post: 1369770' Alıntı:Hahaha.
Fikir benden çıktı. Eren aranızı bozmak istemem deyince bozmuş gibi yapsak ne olur dedim kendi kendime. Birde son zamanlarda forum çok huzurlu ya. Kavga eden tartışan yok. Biraz hareketlensin dedik ama tık yok. Forum hala ölü. :GDG:
Tamam adam çok olursa 2şerli grup yaparıztakas post: 1371008' Alıntı:tmm ben adam toplim o zaman sende lafları hazırla
RüzgarGülü post: 1371011' Alıntı:
Tamam adam çok olursa 2şerli grup yaparız
Ama şaka olduğunu kesinlikle çaktırmatakas post: 1371019' Alıntı:aynen öyle daha hareketli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?