F1 getirdi ve çok iyi yaptı muhteşem bir sprint yarışı son ana kadar heyecanlıydı MotoGP'nin PR takımı çok kötü olmalı bu kadar heyecanlı yarışlar F1'de olsa heryerde konuşuyor olurdu.MotoGP'ye Sprint'i getirme fikri ilk kimden çıktıysa allah razı olsun bu kadar mı yerinde bir karar olur
Aynen öyle, hiç tanıtamıyorlar tek yaptıkları F1'i taklit etmek. F1 yarışlarında böyle güzel mücadeleler olsa dünyanın en popüler sporu yaparlardı yaniF1 getirdi ve çok iyi yaptı muhteşem bir sprint yarışı son ana kadar heyecanlıydı MotoGP'nin PR takımı çok kötü olmalı bu kadar heyecanlı yarışlar F1'de olsa heryerde konuşuyor olurdu.
Güzel toparlandık.
Uzun zaman sonra ilk kez heyecanlı bir yarış izledik.Güzel toparlandık.
Red Bull’un bocalaması bunda temel etken oldu. Red Bull olmasa takımlar epey dengeli aslında bu sezon. Tüm takımlar dönem dönem çıkış yapıp dönem dönem düşüyorlar. Fakat bir numara açık ara fark atınca işin pek tadı olmuyor maalesef…Uzun zaman sonra ilk kez heyecanlı bir yarış izledik.
Konuyu gerekli yere taşıdım. Ben 8 seansı için 7.30 7.45 te kalkardım. Sabah 5 e yetişemem. Ama artık o saatte başlayan yarış yok, sadece antrenman turları oluyor.Eskiden olsa % 100 evet ama gelişen teknoloji ile birlikte yayını kaydetme, geri alma vs. muhabbetinden erken olan yarışlara kalkmıyorum artık. Avustralya GP'leri eskiden 05.00'te falan olurdu, deli gibi kalkardık, hey gidi
Neyse ki Avrupa'lıları düşünmeye başladılar da yarışlar geç oluyor artık Son 10 yıldaki Mercedes - Red Bull dominasyonuna bakınca sabah sıralamalarını es geçtiğim çok olmuştur, pole alan belli zatenKonuyu gerekli yere taşıdım. Ben 8 seansı için 7.30 7.45 te kalkardım. Sabah 5 e yetişemem. Ama artık o saatte başlayan yarış yok, sadece antrenman turları oluyor.