Öyle bir ihtimal mi var?Şampiyonlar Ligi İngiltere'ye alınırsa hafta içi Türkiye GP için kötü bir haber gelebilir.
Öyle bir ihtimal mi var?Şampiyonlar Ligi İngiltere'ye alınırsa hafta içi Türkiye GP için kötü bir haber gelebilir.
İngiltere bizi kırmızı listeye aldı. Finali iki İngiliz takımı oynayacağı için maçı Wembley'e almaya çalışıyorlar ve alacaklar gibi. Formula yönetimi İngiliz hükümeti ile görüşme halinde. Hafta içi kesin karar belli olacak sanırım.Öyle bir ihtimal mi var?
Ferrari aracı tek turda iyi ama yarış temposu bakımından hâlâ sıkıntılı.Dünkü antrenman turlarında Red Bull aşırı yavaştı, bugün Verstappen'in birincilik alması olumlu sinyal gibi. Ferrari keşke bu 3-4'ü sıralama turlarına taşıyabilse ama imkansız.
Hala erken ama bu gidişle eğer 2022'de Haas iyi bir araç yaparsa ve Mick düzenli olarak puanlar için yarışabilir potensiyel var çocukta özellikle F3 ve F2'de herzaman yarış temposu sayesinde şampiyon olmuştuMick'in Latifi'yi geçip ilk kez sıralamada 18. sırayı alması sevindirdi.Mazepin'e sürekli büyük fark atıyor. Gelecek yıl Haas aracı gerçekten iyi şekilde yenileyebilirse çok güzel olacak.
Hamilton denen makine emekli olana kadar Verstappen'in işi zor.
Leclerc çok iyi bir yarış çıkardı, Perez fena toparlamadı. Norris bu haftasonunun en sönük ismiydi. Ricciardo'ya geçilmesi sürpriz oldu. Ferrari için güzel bir haftasonu oldu...
Hamilton-Mercedes ikilisi bu sezon da bize diyor ki bir yere gitmiyoruz.
Verstappen iyi bir yarış çıkardı ama strateji hatası yaptılar bence hemen onlar da pite girmeliydi.
Leclerc 1sn daha hızlı olan Bottası arkasında tutmaya iyi başardı ama pit stop sonrası Mercedes temiz havada ne kadar hızlı olduğunu gösterdi ama yinede P4 çok iyi beklediğim bir sonuç.
Perez bile bu kadar zorlanıyorsa bence sorun 2 pilotta değil RedBullun tamamen sadece Verstappen ile ilgilenmeleri bu durumda 2 pilot boşta kalıyor ve bütün sezon iyi bir performans sergilemiyor.
McLaren-Ferrari savaşı enteresan olacak ama favori McLaren gibi duruyor hızlı pistlerde çok daha iyi duruyorlar ve yavaş pistlerde hemen Ferrarin arkasındalar diğer yanda Ferrari yavaş pistlerde iyi ama hızlı pistlerde sadece McLaren değil Alpine karşı zorlanıyor bir de 90-95% 2022 hazırlandıkları için o kadar zorlamayacaklar ama Leclerc formunu tutarsa ve Sainz daha iyi adapte olsa şansları var ama dediğim gibi şimdilik bana McLaren daha favori gibi geliyor.
Verstrappen'in yanlış pitstop stratejisi yüzünden yarışı resmen verdiler.Red Bull gerçekten de hak etmiyor şampiyonluğu. Daha önce aynı şekilde 3 defa geçilmişsin ama yine de 2. pit hamlesine karşı uyuyorlar. Lewis&Mercedes ikilisine hak ettiği şampiyonlukları için tebrikler. Umarım Red Bull bana bu büyük laflarımı yedirir sezon sonunda ama hiç sanmıyorum. Red Bull araba kısmında rakibine yetişti ama strateji kısmında hâlâ çok gerisinde.
OO sen de mi buradasın?? ŞaşırdımHamilton denen makine emekli olana kadar Verstappen'in işi zor.
Leclerc çok iyi bir yarış çıkardı, Perez fena toparlamadı. Norris bu haftasonunun en sönük ismiydi. Ricciardo'ya geçilmesi sürpriz oldu. Ferrari için güzel bir haftasonu oldu...
Niye şaşırdın ki, eski F1'cilerdenim ben de 10-15 yıllık kısa bir ara vermiş olsam da.OO sen de mi buradasın?? Şaşırdım
Kısa ara gerçekten. Birkaç yıl önce F1 bitmiş dediğini hatırlıyorumNiye şaşırdın ki, eski F1'cilerdenim ben de 10-15 yıllık kısa bir ara vermiş olsam da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?