ABC Forever 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,464
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ABC'nin bu sezonki iddialı yeni bilim-kurgu dizisi Forever'ın ilk bölümü geçtiğimiz gün online olarak yayınlandı.

22 Eylül'de tv premier'i gerçekleştirilecek dizinin ilk sezonuna dair yorumları bu başlık altından yapabilirsiniz.

Diziyle ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen konusunu açıkladığımız ve fragmanını yayınladığımız şuradaki konuya göz atabilir...

136475_0383_ful.jpg

@xemrexxx @destere @kaan955 @Forumdash

Son düzenleme:
1x1
Aslında yarın başlayacaktım ama bugün izlemek istedim.

Güzel bir başlangıç yaptı dizi, sıkılmadan izledim tüm bölümü.
Monologlarını çok sevdim, inşallah devam eder :bhr:
Yanındaki yaşlı adam kurtarılan o bebek miymiş (b)
Ayrıntılı yorum yapmak için henüz erken. :D
8.5/10

süper olmuş başlık @OzaN :)

1x1 . bölüm

ilk bölüm girişi güzel yaptılar umarım devamıda güzel olur :) karakterleri sevdim başroldeki henry morgan karakteri sıkmayan bir karakter konuşma temposunu biraz düşürse dahada güzel olacak :) sherlock izlerkenki problemimde hızlı konuşmalardı ordan talimliyim gerçi, ama insan yinede yoruluyor :)
dedektif kadın jo martinezde de rolüne yakışmış aslında biraz daha alımlı salımlı bişey olsa süper olacaktı :)
ABC dizisi olması kadının performansında belirgin düşüşlere yol açmış gibi, oysa bir HBO da olsa eminim daha aktif dinamik vede tombişik bir rolü izlerdik dahada hoş olurdu :)
bu tarz dizilerin büyük avantajı konusu... konu çok ilginç olunca ilk bölümleri mutlaka dikkat çekiyor, seyirci çekiyor, ama asıl zorluk devamında çıkacak gibi devamını nasıl getirecekler acaba konunun ilginçliği korunacakmı yoksa resurection ve under dome daki gibi gittikçe kalitesi düşecekmi zamanla göreceğiz umarım düşmez ..

henry morgan ın 200 yıldır ölmemiş olması her öldüğünde suda fırlayıp tekrar çıkması ilginç bir konu, tabi bu arada morgan kendisini yıllar içinde çok geliştirmiş gibi morgan dan bir sherlock gibi uzman dedektif çıkmış ortaya:) morgan karşısındaki adamın burnundaki kıla baktığında totosundaki kılın kaç santim olduğunu çıkarabiliyor ortaya :) bir deha sayılır :)
kadında işinin uzmanı ama ilk morgan la karşılaştığında morgan uzmanlık gerektiren ince tahlilleri karşısında malak malak bakışı vardı :) bu şaşkınlığını uzun süre devam ettirecek gibi?
morgan a gelen telefon, onun gibi ölümsüz bir kişinin daha oluşu olayın gizemini düşürdü, umarım resurrection daki gibi herkes zamanla ölümsüz olmaz, bu tarz bişey olursa zaten gizem kalmaz dizi çöpe döner ..

@Çiğdem- aradığın fantazik dizi geldi buraya gel :)

1x1
Aslında yarın başlayacaktım ama bugün izlemek istedim.

Güzel bir başlangıç yaptı dizi, sıkılmadan izledim tüm bölümü.
Monologlarını çok sevdim, inşallah devam eder :bhr:
Yanındaki yaşlı adam kurtarılan o bebek miymiş (b)
Ayrıntılı yorum yapmak için henüz erken. :D
8.5/10
1955 yılındaydı abigail le karşılaşması , yaşlı adam nerden baksan en az 70 vardır bu hesapla bence o çocuk değil o çocuk olsa 55 inde olması lazım:) yada ben adamın yaşını abarttım olsa olsa 55 tir erken pörsümüştür bu hesapla gidersek senin dediğin doğru :)

1x1 . bölüm

ilk bölüm girişi güzel yaptılar umarım devamıda güzel olur :) karakterleri sevdim başroldeki henry morgan karakteri sıkmayan bir karakter konuşma temposunu biraz düşürse dahada güzel olacak :) sherlock izlerkenki problemimde hızlı konuşmalardı ordan talimliyim gerçi, ama insan yinede yoruluyor :)
dedektif kadın jo martinezde de rolüne yakışmış aslında biraz daha alımlı salımlı bişey olsa süper olacaktı :)
ABC dizisi olması kadının performansında belirgin düşüşlere yol açmış gibi, oysa bir HBO da olsa eminim daha aktif dinamik vede tombişik bir rolü izlerdik dahada hoş olurdu :)
bu tarz dizilerin büyük avantajı konusu... konu çok ilginç olunca ilk bölümleri mutlaka dikkat çekiyor, seyirci çekiyor, ama asıl zorluk devamında çıkacak gibi devamını nasıl getirecekler acaba konunun ilginçliği korunacakmı yoksa resurection ve under dome daki gibi gittikçe kalitesi düşecekmi zamanla göreceğiz umarım düşmez ..

henry morgan ın 200 yıldır ölmemiş olması her öldüğünde suda fırlayıp tekrar çıkması ilginç bir konu, tabi bu arada morgan kendisini yıllar içinde çok geliştirmiş gibi morgan dan bir sherlock gibi uzman dedektif çıkmış ortaya:) morgan karşısındaki adamın burnundaki kıla baktığında totosundaki kılın kaç santim olduğunu çıkarabiliyor ortaya :) bir deha sayılır :)
kadında işinin uzmanı ama ilk morgan la karşılaştığında morgan uzmanlık gerektiren ince tahlilleri karşısında malak malak bakışı vardı :) bu şaşkınlığını uzun süre devam ettirecek gibi?
morgan a gelen telefon, onun gibi ölümsüz bir kişinin daha oluşu olayın gizemini düşürdü, umarım resurrection daki gibi herkes zamanla ölümsüz olmaz, bu tarz bişey olursa zaten gizem kalmaz dizi çöpe döner ..

1955 yılındaydı abigail le karşılaşması , yaşlı adam nerden baksan en az 70 vardır bu hesapla bence o çocuk değil o çocuk olsa 55 inde olması lazım:) yada ben adamın yaşını abarttım olsa olsa 55 tir erken pörsümüştür bu hesapla gidersek senin dediğin doğru :)
o kadar yaşlı değil gibi adam. en son kafasından öpmesini ona yordum ben? :)

o kadar yaşlı değil gibi adam. en son kafasından öpmesini ona yordum ben? :)
senin dediğin daha mantıklı :)
ben zamanla aralarında oluşan sevgiden kaynaklı sandım:) çünkü adamın tipinden bir yumuşaklık var gibiydi başka bir sevgi bağı oluşmuşta olabilir :)

sherlock u bilemeyeceğim :) ama adamın karısı varmış. yoksa karısı öldükten sonra huzuru abigail'de mi bulmuş? :)
abigail karısı değilmiydi . şu telefon eden adamın gönderdiği resimdeki 1955 yılındaki kadın abigail değilmi ? yani aynı zamanda karısı değilmi başka kadındamı var ?
bu arada dizinin ilk 5 dakikasındaki rus kız çok erken çıktı diziden onu harcayanları kınıyorum :)

abigail karısı değilmiydi . şu telefon eden adamın gönderdiği resimdeki 1955 yılındaki kadın abigail değilmi ? yani aynı zamanda karısı değilmi başka kadındamı var ?
bu arada dizinin ilk 5 dakikasındaki rus kız çok erken çıktı diziden onu harcayanları kınıyorum :)
bir dakika karıştırdım ben :D
abigail karısının adıydı değil mi. benim aklımda o adamın adı diye kalmış :F aynen o rus iyiydi :)

aynen :) ilk bölümlerde pek ezberleyemiyorum dizilerdeki isimleri. ama sen benden iyisin anlaşılan? :)
daha dün izlediğim için aklımda kalabilmiş? bir hafta zaman geçsin aradan sadece kadının ismi kalır aklımda başroldeki morgan ıda unuturum:) hafızam kadın isimleri konusunda daha tutarlı erkek isimleri konusunda çok zayıf :)

1x1 . bölüm

fantazi değill fantastik arıyorum benn :kiki::kiki:
ayrıca senin yorumlarından az çok anladığım kadarıyla bu diziye bakmasam iyi olucak bence
senin önerdiklerini zaten eliyorum hemen hahah:kiki::kiki::kiki: