Football Manager 2009 Platformu

Arkadaşım Oyunu Bahsettiğiniz Gibi Kurdum Burada Bı Sıkıntı Yok
Ama masaüstündeki veya Yuklu oldugu yerdeki .exe dosyasına tıklayınca hiç birşey olmuyor
Lütfen Yardımınızı İstiyorum
neler yapmam Gerekiyor ??

Arkadaşlar Sorunu Çözdüm Uyumluluk Hatasıymış Onu Düzelttim Açıldı

Başka bi Soru :)
Arkadaşlar Ben Oyuna Başlarken 2.Lig' i açmamıştım dolayısıyla 2 Lig maçlarını göremiyorum Acaba Oyun Devam Ederken 2 Ligi Açabilrmiyim ?
Şimdiden Teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ya Cagri,_1o kardeş çok sağol ama kolayca burdan yazsanız olmazmı ?

teşekkürler şimdiden.

O kurarkenki serial.ben aktive kodunu demiştim.

Ama açılan konu sebepiyle buldum.Konuyu açan arkadaşa yine teşekkürler.

Sanada ilgin için teşekkür ederim Cagri_1o

Beklediğim verimi alamadım açıkçası.Beşiktaş çok kötü.Modifier ile anca düzeltebildim.ayrıca oyuna pek ısınamadım.Rüştü gereğinden fazla kötü özellikle.

ozan abi ve cagri_10 abi ben cdciden cd aldım.onu yükledim.çalıştırdım. oyunu açıyorum.bana bu hatayı veriyor.

XML parsing error! X

not well - farmed ((invalid token)) at line 1 of sound_cache_mode.xml
TAMAM

bu hatayı veriyor.sonra tamama basıyom.oyuna giriyor.sonra tekrar error veriyor.ne yapmalıyım.

daemon tools la bir ilgisi varmı.uyumluluk sorunu olabilirmi?

fm 2009

Arkadaşlar Sorunu Çözdüm Uyumluluk Hatasıymış Onu Düzelttim Açıldı

Başka bi Soru :)
Arkadaşlar Ben Oyuna Başlarken 2.Lig' i açmamıştım dolayısıyla 2 Lig maçlarını göremiyorum Acaba Oyun Devam Ederken 2 Ligi Açabilrmiyim ?
Şimdiden Teşekkürler

arkadaşım uyumluluk sorununu nasıl hallettin bana bir anlatsan.

XML parsing error! X'dediğin bu hata grafikLerLe iLgiLi oLabiLir beLgeLerim içinde ki face,kits yani yüz,forma paketLerini temizLe,diğer söyLediğin hatayıDa bir araştırayım.

benim sorunum xml hatasıydı.ancak dün gece 4 e kadar uğraştım ve sorunu çözdüm şimdi oyunu oynıyabiliyorum.hiç bir sorun kalmadı maçtan falan da atmıyor
Şu yolla yaptım;
1.Oyuna girip XML hatasını verdirttim.
2.C:\Users\bilgisayarın adı\AppData\\Sports Interactive\Football Manager 2009\ BURAYA GİRDİĞİMİZ DE CACHE VE SETTİNGS KLASÖRLERİNİ SİLDİM
3.Oyuna tekrar giririniz.Girdikten sonra eğer oyundan atıp hiç bir hata vermiyor ise.
4.Oyunu tekrar silin yükleyin.Ama crack ve patchi yüklemeyin oyuna da atmayın.Yükledikten sonra direk FM 09 sembollü kısayola tıklayın bende bu yolla çalıştı ve hiç bir sorun yok.

Çok önemli: 1-Crack ve patchi yüklemeyin.Oyunun içine de atmayın.
2-Bu kesin bir çözüm yolumudur yoksa rastgele olan birşey midir emin değilim.Ama denemenizi öneririm

Forumda cevabı varmış xmL sorunu umarı işine yarar 'karaefsane'