2025 Kasım Ayının En Favori Üyeleri - 12.Adam & Gizmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,109
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @12.Adam ve @Gizmen , 2025 Kasım Ayının En Favori Üyeleri seçildi.
Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan @Polat Şaşmaz ‘ı kutluyoruz.

Not:
Etkinlik bir süreliğine ara verecek. İlerde farklı içerik ile karşınızda olacağız.

Katılımınız için teşekkürler…

@12.Adam tebrik ederim yoldaşım :Z Böylelikle üçüncü kez ‘Ayın Favori Üyesi’ seçilmiş oldun. Daha önce Eylül 2023 ve Şubat 2022’de kazanmışsın.

@Gizmen senin de ilk şampiyonluğun hayırlı olsun :Z

Emeklerine sağlık @Dosi :Z

Tebrikler @12.Adam @Gizmen :Z içinizden biri 1 oy ile elenseydi çok üzülürdüm. Herhalde bi 5-6 kere biri öne geçip sonra eşitlik oldu. Sürpriz isimler oyladı. Pek buralarda olmayıp anket zamanı aktif olup oylayanlarda oldu. Sonuç harika ama.

Etkinliğin sezon finaline yakışır bir oylama oldu.

@Polat Şaşmaz güzel varlık gösterdin sende.
Üçünüz kendi halinde kimseyle problemi olamayan isimler olduğunuz için sizin ankete ilgide çok yoğun oldu. 30 oy rekoru bayadır olmamıştı ayrıca konunuz çoştu. Katkılarınız için teşekkürler :Z

• Harika
Reactions: 12.Adam and Gizmen
@12.Adam demiştik ortak şampiyonluğa yürüyeceğiz diye. Dostluk kazandı :D

@Polat Şaşmaz seni de tebrik ediyorum :) güzel, heyecanlı geçti :D
Kazandığını belirten konuyuda es geçme reaksiyon olarak :A
Heyecanı biz bile yaşadık. Eşitlik bozulmasın diye defalarca geçirdim içinden ama kaç kere bozuldu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Gizmen
@12.Adam tebrik ederim yoldaşım :Z Böylelikle üçüncü kez ‘Ayın Favori Üyesi’ seçilmiş oldun. Daha önce Eylül 2023 ve Şubat 2022’de kazanmışsın.

Tebrikler @12.Adam @Gizmen :Z içinizden biri 1 oy ile elenseydi çok üzülürdüm. Herhalde bi 5-6 kere biri öne geçip sonra eşitlik oldu. Sürpriz isimler oyladı. Pek buralarda olmayıp anket zamanı aktif olup oylayanlarda oldu. Sonuç harika ama.

Üçünüz kendi halinde kimseyle problemi olamayan isimler olduğunuz için sizin ankete ilgide çok yoğun oldu. 30 oy rekoru bayadır olmamıştı ayrıca konunuz çoştu. Katkılarınız için teşekkürler :Z
İkinize de teşekkür ederim. @Dosi nin dediği gibi bir kaç kere verilen oylarla sonuç değişecekti ama bence de en iyisi oldu. :)

Son düzenleme:
İkimize de teşekkür ederim. @Dosi nin dediği gibi bir kaç kere verilen oylarla sonuç değişecekti ama bence de en iyisi oldu. :)
Son 5 dakika kala oylama yapmayan aktif olan üyeler var mı diye korkudan baktım :A :A kimse yoktu neyseki.
Konuyu hazır etmiştim çünkü. Süre bitince etiketinizi taktım :Z
------

Teşekkür ederim. Baya yordu bu anket beni. Düellolar falan süreç uzadı baya ama sonuç mükemmel oldu :Z

Bi yorgunluk artı keyif kahvesini hakettim :A

Saol Yoldaşım , liderlik kimin ? :A

Rica ederim, Teşekkürler :Z
@12.Adam demiştik ortak şampiyonluğa yürüyeceğiz diye. Dostluk kazandı :D

@Polat Şaşmaz seni de tebrik ediyorum :) güzel, heyecanlı geçti :D
Şimdi iktidara geldik mi? :A
@12.Adam & @Gizmen ikinizide tebrik ederim ❤️.
Teşekkürler

Son 5 dakika kala oylama yapmayan aktif olan üyeler var mı diye korkudan baktım :A :A kimse yoktu neyseki.
------

Teşekkür ederim. Baya yordu bu anket beni. Düellolar falan süreç uzadı baya ama sonuç mükemmel oldu :Z

Cidden senin için epey yorucu bir anket oldu ama değdi, sonuç mükemmel oldu :Z

Keyif kahvesini hak ettin kesinlikle :Z

• Harika
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kazandığını belirten konuyuda es geçme reaksiyon olarak :A
Heyecanı biz bile yaşadık. Eşitlik bozulmasın diye defalarca geçirdim içinden ama kaç kere bozuldu :A
bu kadar heyecan kalbe zararlı @Angelica dil altı haplarını ödünç versin sana :A:A

neyse bnm oyumla @12.Adam tek başına seçilmemiş olmuş o zaman dans :oley:

@Gizmen tebriks :X

------

Yanına da bir cheescake iyi gider :)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi