FM24 Fenerbahçe Kariyeri | Hedef Eski Günlere Dönmek |

Bu transfer döneminde çok yapboz yapmama kararı aldım. Bakalım devre arasına kadar böyle gideceğiz baktık işler yine kötü gidiyor devre arasında 2-3 takviye daha yaparız.

Ekli dosyayı görüntüle 135619

70 milyon euro kar ettik. Mitovic ve Maximin'i bedavaya alarak bence güç kazandık. Wahi ve Cunha bizde tutmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 135620

Sezona iyi başlangıç yaptık. Uefa Avrupa Ligi'nde olmak bence bu sezon avantaj olacak çünkü maçlar kolay geçecek.

Ekli dosyayı görüntüle 135621

Bu da kadro.
Rıdvan hayatta o kadar etmez yerli kuralı ah :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Maalesef Ferdi gelmeyince tek çare Rıdvan'dı :A Profili fena durmuyor ama yine de fazla tabii.
FM'de gerçek hayatta olduğundan daha iyiydi galiba ama yine de çok ben milli takımı da çalıştırıyordum bir ara Ferdi çok iyi kanatta orta sahada bile gayet iyi oynuyordu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
FİKSTÜRR.png

Bence gayet iyi gidiyoruz. Beşiktaş ve Trabzon yenilgisi can sıkıcı tabii ki özellikle evde kaybetmek. Ama 3.dakikada Rıdvan'ın bireysel hatası üstüne, 10.dakikada alakasız bir kırmızı kart görmesi sebebiyle pek varlık gösteremedik.

PUANN.png

Rahat bir sezonumuz yok bu sene de Trabzonspor çıktı ortaya :A Bizi yendikleri maçta liderliği bile almışlardı.

Ekli dosyayı görüntüle 135667

Bence gayet iyi gidiyoruz. Beşiktaş ve Trabzon yenilgisi can sıkıcı tabii ki özellikle evde kaybetmek. Ama 3.dakikada Rıdvan'ın bireysel hatası üstüne, 10.dakikada alakasız bir kırmızı kart görmesi sebebiyle pek varlık gösteremedik.

Ekli dosyayı görüntüle 135668

Rahat bir sezonumuz yok bu sene de Trabzonspor çıktı ortaya :A Bizi yendikleri maçta liderliği bile almışlardı.
Küçük enişte bjk a bak sen namağlup ilerliyor. :A

• Güldürdün
Geçen sezona yazık olmuş oyuncuları yönetmen bu oyunda gerçekten çok önemli takımın huzuru kaçınca toparlamak zor oluyor. :A

Bu sezon daha mütevazı bir kadron var gibi, büyük maçlarda zorlanman bu nedenle olabilir sanki. :A
Bu sene geçiş senesi aslında :A Fred, Carlos, Parades ve 1-2 topçunun daha son senesi o yüzden çok yapboz yapmamaya çalıştım.
Aslında bu sene rahat şampiyonluk gelirdi Galatasaray falan düşüşteydi de bu sefer de Trabzon çıktı başımıza :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
Geçen sezona yazık olmuş oyuncuları yönetmen bu oyunda gerçekten çok önemli takımın huzuru kaçınca toparlamak zor oluyor. :A

Bu sezon daha mütevazı bir kadron var gibi, büyük maçlarda zorlanman bu nedenle olabilir sanki. :A

Bu sene geçiş senesi aslında :A Fred, Carlos, Parades ve 1-2 topçunun daha son senesi o yüzden çok yapboz yapmamaya çalıştım.
Aslında bu sene rahat şampiyonluk gelirdi Galatasaray falan düşüşteydi de bu sefer de Trabzon çıktı başımıza :A
Ozi, sana mütevazi büyük diyor. :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
174,448
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox