Borcu transferle falan bitiriyorum nerdeyse o zaman alabiliyorum rahat bütçe 3 4 sene yetiştir sata uğraşıp ucuza alıp pahalıya satma çabasında oluyoruzBorcun ne kadar ?![]()
Borcu transferle falan bitiriyorum nerdeyse o zaman alabiliyorum rahat bütçe 3 4 sene yetiştir sata uğraşıp ucuza alıp pahalıya satma çabasında oluyoruzBorcun ne kadar ?![]()
Lan ne mesajmış he orijinalMesajıma bakar mısın ?
Sizin kulüp baya borç batağında o zamanBen 30 40a adam satıyorum kulüp gelirin yüzde 90nına el koyuyor öyle düşün![]()
fm 24 benim pc ye iner mi?Lan ne mesajmış he orijinal
------
Sizin kulüp baya borç batağında o zaman![]()
Senin pcni nerden bileyim la benfm 24 benim pc ye iner mi?![]()
işlemci İ7 windows 11Senin pcni nerden bileyim la ben
ücreti kol gibiymiş zatenSenin pcni nerden bileyim la ben
Yok ben rekabet ediyorum kendi takımım olduğu için sıkılmıyorum ama para yok ona da eyvallah ama sattığım adamların gelirlerinin sadece yüzde 10nu kullanmak çok sinir bozucuBu arada bi FM'de Fener kariyeri kolay oluyor diye Beşiktaş'ı seçmiştim hangisi hatırlamıyorum da aşırı sıkılmıştım @Gerekli24Transfer yapılmıyordu rekabet edemiyordun Beşiktaş'tan istifa edip Göztepe'nin başına geçmiştim daha çok zevk vermişti küme hattında alıp ligin ikinci yarısının lideri sezonu da 5. bitirmiştim falan ordan Fener'e geçmiştim
![]()
Gerçekçi Fenerin serileri Beşiktaş bozuyorEkli dosyayı görüntüle 135337
Sezona kupa alarak başladık. En önemli futbolcularımızdan olan Cunha'nın eksikliğini hissettiğimiz Beşiktaş deplasmanında da sezonun ilk yenilgisini aldık. Böylece geçen sezon açılış maçında yenildiğimiz rakibimize bir kere daha yenilerek 37 maçlık yenilmezlik serisini kaybettik. Umarım 29 Eylül'de içerde oynayacağımız Galatasaray maçına yetişir.
Ekli dosyayı görüntüle 135339
Karabağ'ı eleyerek gittiğimiz ŞL'de de maçlarımız bu şekilde. Bizden iyi dediğimiz tek takım Inter. Diğer maçların bir kısmında bence mutlak favoriyiz diğerlerinde de başa baş maçlar olacaktır. İlk 8 imkansız gibi gözüküyor ama 9-24 arasında bitirerek ŞL'de devam etmek istiyoruz.
Diğer temsilcimiz Galatasaray da play off'ta PSV'ye elenerek yoluna Uefa Avrupa Liginde devam edecek.
Şansa hep Beşiktaş deplasmanları sezonun ilk haftalarında geliyorGerçekçi Fenerin serileri Beşiktaş bozuyor![]()
Allah razı olsun (Cevo sesiyle )ekran görüntüsünü öğrenmiş oldum.Allah Allah oyunda alt+f9 yapınca görüntü almadı frapsle görüntü aldım.
Geceleyin devam ederiz.
![]()
Avrupada nereye kadar gittin
Sezonun özeti. Futbolcular resmen beni yemeye çalıştılar. FM'de ilk defa bana bu kadar karşı bir futbolcu grubuyla karşı karşıya geldim. 2014'te futbolcular Ersun Yanal'ı bu kadar yemeye çalışmamıştır
İşin en ironik kısmı da Volkan, Aykut Kocaman vs tüm camia hoca değişmeli derken arkamda duran tek isim Emre Belözoğlu oldu.
Sezonu Beşiktaş 85 puanla şampiyon biz de 70 puanla dördüncü kapadık. Bu yaz transfer dönemine başladım bitince hepsini toplu atarım. Büyük kıyım olacak kadroda tüm kadro satılık 1-2 futbolcu hariç değerini bulan gidecek.
Şampiyonlar Ligini 18.sırada bitirdik. Ön elemede Ferençvaroş'la eşleştik ilk maç deplasmanda 2-1 yendik evimizde de 8-0 kazandık. Son 16'da Manchester City geldi. Evimizde 1-1 berabere kaldık deplasmanda 4-0 yenilip elendikAvrupada nereye kadar gittin
Bayağı değişik olmuş Beşiktaş daha zayıf gözüken kadroyla nasıl böyle geldiŞampiyonlar Ligini 18.sırada bitirdik. Ön elemede Ferençvaroş'la eşleştik ilk maç deplasmanda 2-1 yendik evimizde de 8-0 kazandık. Son 16'da Manchester City geldi. Evimizde 1-1 berabere kaldık deplasmanda 4-0 yenilip elendik
İşin tuhafı Beşiktaş Uefa Avrupa Ligi'nde de yarı final yaptı.
İşin tuhafı bildiğin 24-25 Bjk kadrosuyla yapıyorlar bunları ek bir transfer yapmadılar 1-2 transfer yaptılar da çok matah transferler değildiBayağı değişik olmuş Beşiktaş daha zayıf gözüken kadroyla nasıl böyle geldi![]()
UAL yarı finalde karakartalın rakibi kim?İşin tuhafı bildiğin 24-25 Bjk kadrosuyla yapıyorlar bunları ek bir transfer yapmadılar 1-2 transfer yaptılar da çok matah transferler değildi![]()