FM24 Fenerbahçe Kariyeri | Hedef Eski Günlere Dönmek |

Borcun ne kadar ? :A
Borcu transferle falan bitiriyorum nerdeyse o zaman alabiliyorum rahat bütçe 3 4 sene yetiştir sata uğraşıp ucuza alıp pahalıya satma çabasında oluyoruz :A Hatırlamıyorum bayadır oynamıyorum yazın oynarım diye düşünüyorum şimdi girersem bütün vaktimi yer :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bu arada bi FM'de Fener kariyeri kolay oluyor diye Beşiktaş'ı seçmiştim hangisi hatırlamıyorum da aşırı sıkılmıştım @Gerekli24 :A Transfer yapılmıyordu rekabet edemiyordun Beşiktaş'tan istifa edip Göztepe'nin başına geçmiştim daha çok zevk vermişti küme hattında alıp ligin ikinci yarısının lideri sezonu da 5. bitirmiştim falan ordan Fener'e geçmiştim :A

Bu arada bi FM'de Fener kariyeri kolay oluyor diye Beşiktaş'ı seçmiştim hangisi hatırlamıyorum da aşırı sıkılmıştım @Gerekli24 :A Transfer yapılmıyordu rekabet edemiyordun Beşiktaş'tan istifa edip Göztepe'nin başına geçmiştim daha çok zevk vermişti küme hattında alıp ligin ikinci yarısının lideri sezonu da 5. bitirmiştim falan ordan Fener'e geçmiştim :A
Yok ben rekabet ediyorum kendi takımım olduğu için sıkılmıyorum ama para yok ona da eyvallah ama sattığım adamların gelirlerinin sadece yüzde 10nu kullanmak çok sinir bozucu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
fikstür.png

Sezona kupa alarak başladık. En önemli futbolcularımızdan olan Cunha'nın eksikliğini hissettiğimiz Beşiktaş deplasmanında da sezonun ilk yenilgisini aldık. Böylece geçen sezon açılış maçında yenildiğimiz rakibimize bir kere daha yenilerek 37 maçlık yenilmezlik serisini kaybettik. Umarım 29 Eylül'de içerde oynayacağımız Galatasaray maçına yetişir.

ŞL.png

Karabağ'ı eleyerek gittiğimiz ŞL'de de maçlarımız bu şekilde. Bizden iyi dediğimiz tek takım Inter. Diğer maçların bir kısmında bence mutlak favoriyiz diğerlerinde de başa baş maçlar olacaktır. İlk 8 imkansız gibi gözüküyor ama 9-24 arasında bitirerek ŞL'de devam etmek istiyoruz.
Diğer temsilcimiz Galatasaray da play off'ta PSV'ye elenerek yoluna Uefa Avrupa Liginde devam edecek.

Ekli dosyayı görüntüle 135337

Sezona kupa alarak başladık. En önemli futbolcularımızdan olan Cunha'nın eksikliğini hissettiğimiz Beşiktaş deplasmanında da sezonun ilk yenilgisini aldık. Böylece geçen sezon açılış maçında yenildiğimiz rakibimize bir kere daha yenilerek 37 maçlık yenilmezlik serisini kaybettik. Umarım 29 Eylül'de içerde oynayacağımız Galatasaray maçına yetişir.

Ekli dosyayı görüntüle 135339

Karabağ'ı eleyerek gittiğimiz ŞL'de de maçlarımız bu şekilde. Bizden iyi dediğimiz tek takım Inter. Diğer maçların bir kısmında bence mutlak favoriyiz diğerlerinde de başa baş maçlar olacaktır. İlk 8 imkansız gibi gözüküyor ama 9-24 arasında bitirerek ŞL'de devam etmek istiyoruz.
Diğer temsilcimiz Galatasaray da play off'ta PSV'ye elenerek yoluna Uefa Avrupa Liginde devam edecek.
Gerçekçi Fenerin serileri Beşiktaş bozuyor :A

• Güldürdün
Gerçekçi Fenerin serileri Beşiktaş bozuyor :A
Şansa hep Beşiktaş deplasmanları sezonun ilk haftalarında geliyor :A Takım daha oturmamış oluyor Süper Kupa'da rahat yendik de ligde yine çelme taktılar inşallah bu sezon böyle devam ederler de yine Galatasaray ile baş başa kalmayız.

Sezonun ilk yarısı hiç istediğim gibi başlamadı. Özellikle eylül ve ekim aylarında sakatlık sebebiyle ön hatta bazen 2. hatta 3. tercihlerimi kullanmak zorunda kaldım ve bu sebeple çok puan kaybı yaşadık. Galatasaray da kötü gitti fakat bu sefer de Beşiktaş insan üstü bir performans gösterdi.
puan.png

20.haftada içerde Beşiktaş'ı ağırlayacağız ordan gelecek bir 3 puanla bence şampiyonluk yarışıma ortak oluruz diye düşünüyorum.

fikstür.png

Bunlar da maç skorları Aralık ayında kendinize geldik diyebilirim. İşin iyi yanı ŞL'de iyi gidiyoruz 6 maçta 11 puan topladık ve ŞL'de 10. sıradayız ilk 24'ü garantiledik diyebiliriz.

konya.png

Şampiyon olursak kesinlikle bu maç kırılma maçı olacak. 17. hafta maçıydı bu maçta dönüş yapmasak Beşiktaşla aramızdaki fark 10-11 olacaktı.

Ve kış transfer döneminde de bombayı patlattık.

0f5d5ccc8ab54bd5a7fed3c6ee619eaf.jpg

Tabii ki bonservisini almadık ama Ancelotti ile sıkıntıları olan Arda Güler'i 6 aylığına kiraladık.

• Beğendim
Şampiyon olmamak için ekstra bir çaba gösteriyor takım anlam veremiyorum. Takımda 2-3 papaz futbolcu türedi durduk yere huzursuzluk falan çıkarıyorlar sezon sonu ne olursa olsun bu futbolcuları elden çıkaracağım.

fikstür.png

Ankaragücü maçının skorunu ss alamadım ama deplasmanda 1-1 berabere kaldık. Üstelik Beşiktaş'ın puan kaybetmesine rağmen

puan.png

Ankaragücünü yenmiş olsak puan farkı sadece 3 olacaktı. Bu arada Beşiktaş maçında gol 90+5'te Sörloth'tan geldi çok zorlanarak kazandık.

• Beğendim

Sezonun özeti. Futbolcular resmen beni yemeye çalıştılar. FM'de ilk defa bana bu kadar karşı bir futbolcu grubuyla karşı karşıya geldim. 2014'te futbolcular Ersun Yanal'ı bu kadar yemeye çalışmamıştır :A
İşin en ironik kısmı da Volkan, Aykut Kocaman vs tüm camia hoca değişmeli derken arkamda duran tek isim Emre Belözoğlu oldu.

Sezonu Beşiktaş 85 puanla şampiyon biz de 70 puanla dördüncü kapadık. Bu yaz transfer dönemine başladım bitince hepsini toplu atarım. Büyük kıyım olacak kadroda tüm kadro satılık 1-2 futbolcu hariç değerini bulan gidecek.

Sezonun özeti. Futbolcular resmen beni yemeye çalıştılar. FM'de ilk defa bana bu kadar karşı bir futbolcu grubuyla karşı karşıya geldim. 2014'te futbolcular Ersun Yanal'ı bu kadar yemeye çalışmamıştır :A
İşin en ironik kısmı da Volkan, Aykut Kocaman vs tüm camia hoca değişmeli derken arkamda duran tek isim Emre Belözoğlu oldu.

Sezonu Beşiktaş 85 puanla şampiyon biz de 70 puanla dördüncü kapadık. Bu yaz transfer dönemine başladım bitince hepsini toplu atarım. Büyük kıyım olacak kadroda tüm kadro satılık 1-2 futbolcu hariç değerini bulan gidecek.
Avrupada nereye kadar gittin

• Güldürdün
Avrupada nereye kadar gittin
Şampiyonlar Ligini 18.sırada bitirdik. Ön elemede Ferençvaroş'la eşleştik ilk maç deplasmanda 2-1 yendik evimizde de 8-0 kazandık. Son 16'da Manchester City geldi. Evimizde 1-1 berabere kaldık deplasmanda 4-0 yenilip elendik :A
İşin tuhafı Beşiktaş Uefa Avrupa Ligi'nde de yarı final yaptı.

Şampiyonlar Ligini 18.sırada bitirdik. Ön elemede Ferençvaroş'la eşleştik ilk maç deplasmanda 2-1 yendik evimizde de 8-0 kazandık. Son 16'da Manchester City geldi. Evimizde 1-1 berabere kaldık deplasmanda 4-0 yenilip elendik :A
İşin tuhafı Beşiktaş Uefa Avrupa Ligi'nde de yarı final yaptı.
Bayağı değişik olmuş Beşiktaş daha zayıf gözüken kadroyla nasıl böyle geldi :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bu transfer döneminde çok yapboz yapmama kararı aldım. Bakalım devre arasına kadar böyle gideceğiz baktık işler yine kötü gidiyor devre arasında 2-3 takviye daha yaparız.

transfer.png

70 milyon euro kar ettik. Mitovic ve Maximin'i bedavaya alarak bence güç kazandık. Wahi ve Cunha bizde tutmadı.

fikstür.png

Sezona iyi başlangıç yaptık. Uefa Avrupa Ligi'nde olmak bence bu sezon avantaj olacak çünkü maçlar kolay geçecek.

kadro.png

Bu da kadro.

Bu alana bir cevap yazın...