Ekli dosyayı görüntüle 134979
Öncelikle Trabzon maçında şampiyonluğumuzu ilan ettik. Nice'a penaltılarla elendik ama umrumda oldu mu derseniz hayır bu sezon önemli olan lig şampiyonluğuydu Avrupa'yı önümüzdeki senelerde düşünürüz.
Galatasaray galibiyeti resmi olmasa da şampiyonluğu getirdi. Eğer olası bir puan kaybında bence ivme tamamen rakibe geçerdi. 2 derbide aldığımız 6 puan bizi bu sezon şampiyon yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 134980
Talisca gol kralı olurken Maxim asist kralı bitirdi ligi.
Ekli dosyayı görüntüle 134981
Lig tablosu da bu şekilde. 122 gol atmak çok tatmin etti eze eze şampiyon olduk.
Bunlar da sezonda öne çıkan isimler. Özellikle İrfo Talisca'nın yokluğunda hep en kritik yerlerde ortaya çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 134982
İRFAN CAN KAHVECİ
Ekli dosyayı görüntüle 134983
SAİNT MAXİMİN
Ekli dosyayı görüntüle 134984
EDİN DZEKO
Ekli dosyayı görüntüle 134985
EN NESYRİ
Ekli dosyayı görüntüle 134986
SEZONUN STARI TALİSCA.
Yaz transfer dönemi hareketli olacak. Amrabat, Skriniar ve Maximin'in bonservisini almaya çalışacağız.
Dzeko, Tadic ve Osayi de yolcu başka kulüplerle anlaştılar. Dzeko ve Tadic'e sözleşme önermedim. Osayi de kalsın istedim ama Arabistan'a gitmeyi tercih etti.
Hafta sonu sadece transfer işlerine bakarım sezona pazartesi başlarım diye düşünüyorum. Bu sezonki şampiyonluk yetmez üst üste şampiyonluklar almak lazım camiaya şampiyonluğu hatırlatmak lazım.