Fm 2009 tatile gitme[ÇÖZÜLDÜ]

dRaqa0

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
103
Puanı
185
Web Sitesi
www.favoriforumum.net
Denendi oluyor..Olmazsa adımları doğru yaptığınıza emin olunuz tekrar deneyiniz..

Link;

Rar Şifresi: onur1899

1. Resmi yama olan 9.0.1'i indirin ve kurun. (Zaten kuruluysa bu adımı geçin)

2. Rar içindeki "alluser" klasörü içindeki "Football Manager 2009 Certificate" klasörünü,

"C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Sports Interactive" klasörünün içerisine kopyalayın.

3. Rar içindeki your user klasörü içindeki "Football Manager 2009 Certificate" klasörünü,

"C:\Documents and Settings\Kullanıcı_Adınız\Application Data\Sports Interactive" klasörünün içerisine kopyalayın.

(Klasör gizli dosyadır dosyaları görünür yapınız)

4. Rar içindeki "fm.exe" dosyasını "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009" klasörü içerisine kopyalayınız.

5. Denetim masasından Windows Güvenlik Duvarına girin, güvenlik duvarı açık olsun ve Özel Durumlara izin verme seçeneği işaretli olsun.

6.)Aktivasyon kodu :8sfa7-0iy7n-aat8m-iiwwv-h5v0e

Bir süre sonra fm.exe dosyanız hata verip kapatılacaktır. Tekrar çalıştırın ve oyuna başlayıp tatile çıkın.

Son düzenleme:
vistada allusers klasörü yok, bütün kullanıcıların belgelerindeki sports interactive klasörlerine ekledim bu dedğiniz certificate klasörünü.. sonra keyi girdim ama hata verdi çıktım x'e basıp tekrar girdim keyi gene hata verdi ( bi sitede aynı keyi 2. kere girince olduğunu sölemişti ama 4 kere denedim olmadı)

arattım başlat çubuğundaki arama boşluğuna yazıp, ki buraya yazdıklarını bütün dosyaların bile içinde kelime olarak bile arıyor ama allusers bulamıyor (sizin verdiğiniz rar daki dışında)

hımm. ama şimdi şöle bişiy var bi masa üstünden user/belgeler'e girebiliyorum.. (user kullanıcı adım)
bi da c:\kullanıcılar\ da ortak ve user adlı 2 klasör var...

sormadı sanırım...direkt telefonla satın al falan vardı ona tıkladım sonra express mi advanced mi istediğimi sordu kurulumu express dedim kurdu bitti :) default var database de bide 9.1.0 ı kurdum o var