Fm 2009 tatile gitme[ÇÖZÜLDÜ]

kardeşim ben oyunu kurdüm yükledim oynuyabiliyorum ama şu tatile qitme işini halledemedim ayrica senn dediqn birşey var .
Cd nin crack dosyasinin içinde FM2009_v9.1.0_Patch dosyasi var ama sen FM2009_v9.0.1_Patch lazim diyorsun hanqi siteden aratsam bulsam önce FM2009_v9.0.1_Patch çikio indire tikladiqimda FM2009_v9.1.0_Patch olarak indiriyo böle birşey yok yani sorun bunda mi anlamadim ...
bi açiklik qetirsende halletsem bende tatile qitme yolunu

9.1.0-9.0.1 aynı 🙂 önceLikLe bunu beLirteyim arkadaşım sen eğer iLk mesajdakiLeri deniLdiği gibi yaparsan çok rahat haLLoLuyor oLmazsa 9.1.0 yükLe sonra da 9.3.0'ı yükLe oLur.

ya v9.0.1_Patch die bi versiyon yokki v9.1.0_Patch versiyonu var nerden çikti o proqram ya herkesin kafasini karştryosunz bi açiklik qetirin şuna

Rar içindeki "alluser" klasörü içindeki "Football Manager 2009 Certificate" klasörünü,

"C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Sports Interactive" klasörünün içerisine kopyalayın .. bu işlemi yapabiliyorum ama..

:\Documents and Settings\Kullanıcı_Adınız\Application Data\Sports Interactive" klasörünün içerisine kopyalayın....

:\Documents and Settings\legolas234\Application Data\Sports Interactive .. legolas234 bnn kullanici adim ama buraya tikladiqmda application data çikmiyo dosyalarida qizliden kaldirdim başka yolu var mi ?_

:\Documents and Settings\legolas234\Application Data\Sports Interactive .. legolas234 bnn kullanici adim ama buraya tikladiqmda application data çikmiyo dosyalarida qizliden kaldirdim başka yolu var mi ?_

GizLidir !
Bu da ss işte !
208uqdf.jpg

Application Data en üste resim de gizLi oLduğu görünüyor 🙂